Lag din egen dram
Forfatterne går mest mulig rett på sak; hvordan går du frem med den enkelte oppskrift. Her males det ikke ut om egne naturopplevelser. De velger heller å pirre leseren for å få dem til fjells, til blomsterenga eller i skogen.
Før, under og etter
Utgangspunktet for denne boka et viktig og aktuelt tema: Tonnevis med bær og sopp råtner hvert år. Folk som henter råvarer fra naturen for naturalhushold, er en utdøende rase. Økonomisk velstand og tidsklemma må ta mye av skylden for det, mener forfatterne. Å sanke bær og planter på tur i skog og mark er god avkobling i hverdagen. Etterpå kan man nyte resultatet av turen: En selvlaget einerdram servert i ei enkel koie, eller en dram av pors i et selskap med høye stetter på glassene. Som en allsidig naturbruker sa det så treffende: "Forberedelsene og det som kommer etter turen kan være like fine som turen i seg selv."
- Les hele bokomtalen av Morten B. Stensaker
Se flere bilder fra boka her >>
Detaljer
- Forlag
- Tun
- Innbinding
- Innbundet
- Språk
- Norsk Bokmål
- Sider
- 114
- ISBN
- 9788276434729
- Utgave
- 1. utg.
- Utgivelsesår
- 2008
- Nr
- 5013038