Meny

LasseMaja

Diamantmysteriet og Fengselsmysteriet

Det er aldri kjedelig rundt LasseMajas detektivbyrå! I denne boka kan du lese om diamantene som ble stjålet fra Muhammed Karat, og om fangene som rømte fra Valleby fengsel. 2 bøker i en! Les mer
Vår pris
235,-
Spar
34,-

Veil. pris: 269,-  (Innbundet)
Leveringstid: Ikke i salg

  Kjøp NÅ - få 12 bonuskroner!

Vår pris: 235,-
Spar: 34,-

Veil. pris: 269,-  (Innbundet)
Leveringstid: Ikke i salg

  Kjøp NÅ - få 12 bonuskroner!

Om boka

Diamantmysteriet og Fengselsmysteriet 2 i 1

Det er aldri kjedelig rundt LasseMajas detektivbyrå! I denne boka kan du lese om diamantene som ble stjålet fra Muhammed Karat, og om fangene som rømte fra Valleby fengsel. 2 bøker i en!

Diamantmysteriet
Noen stjeler diamanter fra gullsmed Muhammed Karat. Det kan se ut som det er en av de ansatte i butikken. Er det Siv Leander – en trofast ekspeditrise, som trenger penger etter at huset hennes brant ned? Eller er det Ture Modig – som egentlig skulle ha eid butikken? Eller er det kanskje Lollo Smitt – som løper og trener og liker skikkelig dyre biler? Politiet i den lille byen Valleby har kjørt seg fast. Derfor får de unge detektivene Lasse og Maja oppdraget.

Fengselsmysteriet
Presten setter opp teaterstykket Hamlet i Valleby fengsel, og de tre rollene blir spilt av fanger. Lasse og Maja hjelper til, de styrer lys og lyd. På premieren tar forestillingen en uventet vri, med underlige replikker og en helsprø handling. Et forbløffet publikum skjønner ikke helt hva de har vært vitne til. Og når teppet går ned, vil applausen ikke ta slutt. Men hvorfor dukker ikke skuespillerne opp igjen for å ta imot hyllesten? En uvanlig fengslende sak for de dyktige detektivene Lasse og Maja.

Fengende leseglede
LasseMaja-bøkene har et stort publikum. Midt i blinken for de som nettopp har lært å lese, både form og innhold er tilpasset ferske lesere. Det er passe mye tekst i forhold til bildene, og spenningen gjør at det er moro å lese videre for å se om Lasse og Maja løser saken. Og det gjør de jo, hver gang!

Veldig morsom, og jeg kunne prøve å finne ut hvem som var tyven selv. Det var kjempekule tegninger. Jacob, 9 år

Fakta