Meny
 

LasseMaja Sølvmysteriet og Gullmysteriet

Bøkene om LasseMaja har titusenvis av fans. Mysteriene er lettleste men ikke lettløste, og byr på både spenning og tankevirksomhet. Her får du to mysterier i én bok! Les mer
Vår pris
235,-
Spar
34,-

Veil. pris: 269,-  (Innbundet)
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Innbundet
Legg i
Innbundet
Legg i
Vår pris: 235,-
Spar: 34,-

Veil. pris: 269,-  (Innbundet)
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Om boka

Sølvmysteriet begynner med at den den arkeologiske utgravningen utenfor kirken har fått et ulovlig nattebesøk. Men hva har inntrengerne hatt for seg? Det virker ikke som at noe har forsvunnet, men det er mange fotspor. Er det spor etter inntrengeren? Det er mange som ikke liker utgravingen, og det er også en del som har en overdreven interesse for den. Lasse og Maja innser at de må grave dypt for å komme til bunns i Sølvmysteriet!

Gullmysteriet
250 kg rent gull blir levert i banken i Valleby. Det er verdt noe sånt som ti, tolv millioner kroner. Lasse og Maja er nehørig imponert. «Her ligger det trygt," sier politimesteren til den nervøse bankdirektøren. Men morgenen etter er alt gullet borte! Det eneste som ligger igjen i bankhvelvet er to tomme kasser og et brev. Der står det:
VI HAR TATT GULLET OG DE ANSATTE ER VÅRE GISLER. IKKE FØLG ETTER OSS - FOR DA...!
Lasse og Maja må hjelpe politiet med å finne ut hva som har skjedd, finne igjen gullet og ikke minst finne ut hvem som stjal det.

Martin Widmarks evne til å fortelle historier som er lettlest, men ikke lettløst, har gitt serien om LasseMajas detektivbyrå titusenvis av fans. Språket er enkelt og rett på sak, og intrigen er finurlig og gjennomtenkt. Sett det sammen med Helena Willis morsomme og rufsete illustrasjoner, og du får en serie med uimotståelige eventyr. Bøkene topper stadig både bokhandelslistene og bibliotekslistene, og det er ingen tvil om at leserne liker seg i Valleby!

 

Fakta

Utdrag