Meny
 

Leksehjelp i matematikk

; Geir Florhaug (Illustratør)

Her får du den hjelpen du trenger til praktisk leksehjelp. Håvard Tjora loser deg trygt gjennom skolepensumet fra 1. til 10. trinn. Les mer
Vår pris
305,-
Spar
44,-

Veil. pris: 349,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Ikke i salg

Vår pris: 305,-
Spar: 44,-

Veil. pris: 349,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Ikke i salg

Om boka

Håvard Tjora er kjent som læreren som hjelper skoletrøtt ungdom på TV. Han er opptatt av å tenke alternative veier til læring og hvordan man kan lære bort.

Superlærer Håvard Tjora

Mange synes matte er vanskelig. Mange har til og med en klar oppfatning av at de ikke kan lære seg matte. Tjora har lang erfaring med å jobbe med barn og ungdom som sliter med matte. Hans erfaring er at de aller fleste kan lære seg matematikken i skolen. Som oftest dreier vanskene seg om noen få misforståelser, eller at noen få grunnelementer som ikke er innlært. Når disse brikkene faller på plass, kommer forståelsen og nysgjerrigheten som skal til for å mestre matematikken. Disse brikkene er det Tjora kaller "grunnpakka" – kan man den, har man det verktøyet som skal til for å ta fatt på de fleste matteoppgavene.

For foreldre og barn i 1. til 10. klasse

I Leksehjelp i matematikk går Tjora nøye gjennom hvordan, og ikke minst hvorfor man regner som man gjør. Boka er bygd opp med mange eksempler som tar deg trinnvis videre og som på en lettfattelig måte forklarer tankene bak regningen. Boka gjør deg godt rustet til ikke bare å klare mattefaget fra 1. til 10. klasse, men kan også inspirere til å finne fascinasjonen og gleden ved faget.

Fakta