Meny
 

Lesekorpset og bokstavtyvene+Les og lær

La barna lære alfabetet med denne supre bokpakka. Bli med Mons og Marte på bokstavjakt i boka Lesekorpset og bokstavtyvene. Og i Lek og lær-boka blir du kjent med bokstavene ved å løse morsomme og utfordrende oppgaver. Les mer
Vår pris
260,-

(Bok)
Leveringstid: Ikke i salg

Bok
Bok
Vår pris: 260,-

(Bok)
Leveringstid: Ikke i salg

Om boka

Lesekorpset fra NRK-Super inspirerer barn til å utforske alfabetet. Først kan du løse morsomme oppgaver i boka Lek og Lær, etterpå kan du lese hele historien om Lesekorpset og Bokstavtyvene sammen med en voksen.

Lesekorpset og bokstavtyvene

Dagen før den store korpskonkurransen forsvinner alle bokstavene fra Lesekorpsets kodelås. Det blir full krise, for uten bokstavene kan de ikke åpne døren inn til instrumentene. Utrustet med forstørrelsesglass og klassiske detektiveffekter følger Mons og Marte sporet. Tyvene har vært ganske klumsete og har etterlatt seg tydelige spor. På sin jakt etter skurkene finner de to barna etterhvert igjen en og en av bokstavene i alfabetet. Bokstavene er blitt gjemt på andre ord, ved at de er lagt til, slik at ordene har skiftet mening. De to barna er selvfølgelig noen luringer og klarer å gjennomskue bokstavtyvenes gjemmesteder fordi de ser at noe ikke stemmer med det de ser i forhold til det som står på ulike skilt. De kommer f.eks. forbi en sel i dyreparken, men på skiltet står det ESEL. Da skjønner de at de har funnet bokstaven E. De jakter videre etter alle de andre bokstavene og underveis lærer barna alfabetet.

En morsom aktivitetsbok

Sammen med Lesekorpset og bokstavtyvene får dere aktivitetsboka Lesekorpset Lek & Lær , en orginal og fargerik ABC for deg som vil lære bokstavene. På TV er Lesekorpset en stor favoritt. NRK-serien har blant annet vært nominert til en Emmy for beste barneprogram.

Fakta