Meny

Lille frøken Solskinn og vennene

Du kjenner dem sikkert igjen, de klassiske figurene Lille Herr Mann og Lille Frøken - enten det er som Herr Lykkelig, Frøken Solskinn, Herr Nysgjerrigper, eller en av de andre 49 figurene. Les mer
Vår pris
99,-
Spar
140,-

Veil. pris: 239,-  (Innbundet)
Leveringstid: Ikke i salg

Innbundet
Innbundet
Vår pris: 99,-
Spar: 140,-

Veil. pris: 239,-  (Innbundet)
Leveringstid: Ikke i salg

Klassikere for de minste

Du kjenner dem sikkert igjen, de klassiske figurene Lille Herr Mann og Lille Frøken - enten det er Herr Lykkelig, Frøken Solskinn, Herr Nysgjerrigper, eller en av de andre 49 figurene.

Denne bestselgende barnebokserien skapt av Roger Hargreaves i 1971. Bøkene har blitt en internasjonal suksess siden den gang, de er oversatt til 28 språk og solgt i over 100 millioner eksemplarer. Her får du fem bøker i én, om Lille Frøken Solskinn, Herr Surpomp, Lille frøken Prinsesse, Herr Glemsk og Lille frøken Trøbbel.

Latterkrampe

Barna går aldri lei av Lille Herr Mann-bøkene. De ler og ler, og når du er ferdig med å lese vil de gjerne høre den en gang til, eller plukke fram en annen liten herre eller frøken som kan skape lystig stemning og latter på sengekanten. Mange av oss som leste bøkene om Lille Herr Mann når vi var små, har selv blitt foreldre nå. Gleden ved å ta fram igjen gamle barndomsminner og dele dem med egne barn er stor.

Den første lille herr mann

Den aller første boken i Lille Herr Mann-serien var om Herr Kilefant. Det var sønnen til forfatteren som spurte pappaen sin: «Daddy, what does a tickle look like?» Og så tegnet pappa Hargreaves Herr Kilefant til sønnen Adam.

Pedagogiske

Hver eneste av de små figurene har sin egen tydelige karakter. Barna lærer om følelser og om forskjellige egenskaper og sanser vi mennesker har. Derfor har bøkene også et pedagogisk innhold. Foreldre, barnehagepedagoger, lærere og bibliotekarer har gjennom to tiår hentet fram bøkene i møte med barns nysgjerrighet. God lesing, og god latter!

FAKTA
Utgitt:
Innbinding: Innbundet
Språk: Norsk Bokmål
ISBN: 9788252585759
Format: 15 x 13 cm
Nr: 8079331
VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger