Meny
 

Lille hånd + Lille fot

Små barn er nysgjerrige på det meste, også sin egen kropp. Her er to nydelige bøker som på en jordnær måte stimulerer barnas nysgjerrighet. Les mer
Vår pris
224,-

(Bok)
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Vår pris: 224,-

(Bok)
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Om boka

Emma Adbåge er en av Sveriges nye, ettertraktede illustratører med flere prisbelønte bøker. I pekebok-serien Lille kropp tar hun utgangspunkt i de forskjellige kropssdelene og hva de gjør i løpet av dagen.

Formidlet på en åpen og enkel måte

Kroppsdeler som hender og føtter, spesielt barnets egne, er sentrale tidlig i livet – og ikke minst alt du kan bruke dem til.

En liten lubben hånd kan gjøre mye: røre grøt, male bilde, vinke til mamma og klippe med saks. Når kvelden kommer er den trøtt. Da vil den bare holde hånden. En liten fot kan også gjøre mye: Liste seg stille, trampe i gulvet, sparke ball, balansere og klatre i tre. Og om kvelden kan den hoppe i senga.

Begge bøkene begynner og slutter med barnet, den voksne og en seng, dagens begynnelse og slutt. Den trygge relasjonen, og størrelsesforholdet mellom stor og liten, rammer inn fortellingen om hva barnets fot og hånd ’på egen hånd’ har gjort i løpet av dagen.

En første introduksjon til en liten hånd og fot

Med innlevelse og følelse for de minste barna har Emma Adbåge skapt en bildebokserie for de yngste oppdagerne. Dette er bøker som huker seg ned på det lille barnets nivå, og med en herlig, moderne og frisk strek. To bøker som passer veldig fint å lese på sengekanten, ved dagens slutt.

Fakta