Meny
 
Lille Herr Mann + Lue Gauk rød/blå
Lille Herr Mann + Lue Gauk rød/blå

Lille Herr Mann + Lue Gauk rød/blå

Super pakke med deilig Morild-lue i ull med refleks, samt en Lille Herr Mann-klassiker med 5 bøker i 1.
Ønsker du bare bøkene eller bare lua?
Bestill Lille Herr Mann
Bestill lua
Les mer
Vår pris
398,-

(Bok) Fri frakt!
Leveringstid: Ikke i salg

Bok
Bok
Vår pris: 398,-

(Bok) Fri frakt!
Leveringstid: Ikke i salg

Om boka

Bildebokklassiker + lue til knallpris!

Super pakke med deilig Morild-lue i ull med refleks, samt en Lille Herr Mann-klassiker med 5 bøker i 1.

Bøkene om Lille Herr Mann er elsket av pedagoger i barnehager fordi de er et humoristisk og lærerikt utgangspunkt for samtaler om personlige egenskaper og følelser. De ikoniske figurene har bred appell til foreldre i dag som kjenner dem fra sin oppvekst på 70-tallet da de første gang ble utgitt i Norge, gjendiktet av Inger Hagerup. Nå gjenutgis flere av de mest populære bøkene.

Herr Kilefant, herr Nysgjerrigper og mange flere
Oransje Herr Kilefant har en forkjærlighet for å plage offentlige ansatte, gjerne i uniform, med den hemmelige snik-kilingen sin. Det finnes ikke snev av moral i denne historien, bare tull og kiling og fnising og latter. Hva mer kan man ønske seg av en bok? Herr Nysgjerrigper er helt grønn, og stikker den veldig lange nesa si borti alt. Ganske irriterende type, men egentlig er han en hyggelig fyr, han klarer bare ikke å styre nysgjerrigheten sin. En dag bestemmer vennene hans seg for å gi ham en lærepenge ... 

Gauk lue fra Morild, i superkvalitet
Det ribbestrikkede bomullsfôret sørger for ekstra beskyttelse mot den hustrige vinden fra nord, og klør ikke. Lua har innstrikket refleks i 8 kraftige striper, slik at barnet blir godt synlig i mørket. Lua er fleksibel i størrelsen. Kombinasjonen av alpakka og lammeull gjør lua både behagelig og myk, og den varmer godt. Inspirasjonen bak de reflekterende Morild-klærne stammer fra folkeeventyr, mørke vintre og skandinavisk designtradisjon. Målet er å lage plagg som oppfyller tre ufravikelige krav: høy kvalitet, lekkert design og litt ekstra trygghet i mørket.

I 2016 fikk Morild Merket for God Design. Dette er en utmerkelse som deles ut årlig av Norsk Design og Arkitektursenter, og er et kvalitetsstempel som viser at et produkt eller en løsning er blant det ypperste innen norsk design.

Størrelse: 2-5 år

Farge: Blå/rødstripet

Materiale: 15 % alpakka, 55 % lammeull, 25 % nylon og 5 % Morild-refleks 

 

Fakta