Meny
 

Lille Herr Mann

; Inger Hagerup (Oversetter)

Gjennom farger, enkelhet og humor har de ikoniske karakterene i serien Lille Herr Mann begeistret både barn og voksne. Les mer
Vår pris
79,-
Spar
220,-

Veil. pris: 299,-  (Innbundet)
Leveringstid: Ikke i salg

Innbundet
Innbundet
Vår pris: 79,-
Spar: 220,-

Veil. pris: 299,-  (Innbundet)
Leveringstid: Ikke i salg

Om boka

Herr Kilefant utkom i 1971 og var Roger Hargreaves’ første bok i den klassiske serien om Lille Herr Mann. Ideen fikk han da sønnen Adam spurte hva kiling ser ut som. Pappa Hargreaves forklarte at kilinger er små og runde, og har armer som kan strekke seg, og strekke seg, og strekke seg. Og slik ble Herr Kilefant skapt.

Morsom klassiker

Bøkene om Lille Herr Mann er elsket av pedagoger i barnehager og på småbarnstrinnet i skolen, fordi de er et humoristisk og lærerikt utgangspunkt for samtaler om personlige egenskaper og følelser. De ikoniske figurene har bred appell til foreldre i dag som kjenner dem fra sin oppvekst på 70-tallet da de første gang ble utgitt i Norge, gjendiktet av Inger Hagerup. Nå gjenutgis tre av de mest populære bøkene.

Herr Lykkelig

Runde, gule Herr Lykkelig bor i Lykkeland hvor alle smiler og er glade hele dagen. En dag da Herr Lykkelig går tur i skogen oppdager han en liten dør i en trestamme, og han lurer på hvem som bor der. Langt inne og langt nede i treets innerste dyp står han ansikt til ansikt med sitt eget triste alter ego Herr Ulykkelig. Hvordan skal Herr Lykkelig får Herr Ulykkelig lykkelig igjen?

Herr Kilefant

Oransje Herr Kilefant har en forkjærlighet for å plage offentlige ansatte, gjerne i uniform, med den hemmelige snik-kilingen sin. Det finnes ikke snev av moral i denne historien, bare tull og kiling og fnising og latter. Hva mer kan man ønske seg av en bok?

Herr Nysgjerrigper
Herr Nysgjerrigper er helt grønn, og stikker den veldig lange nesa si borti alt. Ganske irriterende type, men egentlig er Herr Nysgjerrigper en hyggelig fyr, han klarer bare ikke å styre nysgjerrigheten sin. Hører han en lyd bak en lukket dør, må han bare kikke gjennom nøkkelhullet. Og han er mer interessert i hva andre leser, enn hva som står i hans egen avis. En dag bestemmer vennene hans seg for å gi ham en lærepenge ...

Fakta