– En kjempeflott kokebok med mange klassiske retter. De personlige avsnittene skrevet av begge, løfter denne boken. En bra investering for matglade.
Livretter
Det beste vi vet!
Ingrid og Eyvind har samlet sine beste oppskrifter!I denne boken får du lære å tilberede Ingrids og Eyvinds livretter på en slik måte at du kan lage maten i ditt eget kjøkken.
Les mer
437,-
499,- Spar: 62,-
Innbundet
Utsolgt
Det beste vi vet!
Ingrid og Eyvind har samlet sine beste oppskrifter!I denne boken får du lære å tilberede Ingrids og Eyvinds livretter på en slik måte at du kan lage maten i ditt eget kjøkken. Her finner du klassiske retter som coq au vin, den aller beste smørstekte sjøtungen og den deiligste crème brûlée. I tillegg til alle favorittene inneholder boken en sauseskole og et stort utvalg spennende tilbehør. Bokens forfattere kommer også med personlige betraktninger og erfaringer fra liv fylt av god mat og matglede.
Ingrid og Eyvind har samlet sine beste oppskrifter!I denne boken får du lære å tilberede Ingrids og Eyvinds livretter på en slik måte at du kan lage maten i ditt eget kjøkken. Her finner du klassiske retter som coq au vin, den aller beste smørstekte sjøtungen og den deiligste crème brûlée. I tillegg til alle favorittene inneholder boken en sauseskole og et stort utvalg spennende tilbehør. Bokens forfattere kommer også med personlige betraktninger og erfaringer fra liv fylt av god mat og matglede.
Medlemsvurdering:
En kjempeflott kokebok med mange klassiske retter. De personlige avsnittene skrevet av begge, løfter denne boken. En bra investering for matglade.Maud
Detaljer
- Forlag
- Versal
- Innbinding
- Innbundet
- Språk
- Norsk Bokmål
- Sider
- 263
- ISBN
- 9788252576153
- Utgave
- 1. utg.
- Utgivelsesår
- 2010
- Nr
- 9016902
Medlemmers vurdering
Skriv en vurdering
M