Meny
 

Matilda

; Tor Edvin Dahl (Oversetter)

Matilda er en av de bøkene alle må ha i bokhylla! Lille Matilda Wormwood er en av de mest sympatiske heltene i litteraturhistorien. Hun er smart, hun finner seg ikke i hva som helst, og hun er snill. Les mer

Vår pris
218,-
Spar
31,-

Veil. pris: 249,-  (Innbundet)
Leveringstid: Ikke i salg

Innbundet
Innbundet
Vår pris: 218,-
Spar: 31,-

Veil. pris: 249,-  (Innbundet)
Leveringstid: Ikke i salg

Om boka

Matilda er en av de bøkene alle må ha i bokhylla! Lille Matilda Wormwood er en av de mest sympatiske heltene i litteraturhistorien. Hun er smart, hun finner seg ikke i hva som helst, og hun er snill. Til gjengjeld har hun en av litteraturens slemmeste skurker å bryne seg på – den grusomme Miss Trunchbull.

Miss Trunchbull liker nesten ingen ting, for eksempel liker hun ikke fletter. Etter å ha slengt lille Amanda veggimellom etter flettene, utbryter hun, fornøyd med seg selv: «Ikke dårlig – tatt i betraktning at jeg er ute av trening.»

Lærer Honey er Matildas flinke og snille lærer, og den første som tar Matildas ekstraordinære evner på alvor. Når Matilda finner ut at rektor Trunchbull har terrorisert lærer Honey og attpå til tatt huset hennes, blir det klart at noe må gjøres. Matilda legger en plan.

Denne nye utgaven er illustrert med Quentin Blakes klassiske tegninger, i farger som bidrar til å gjøre Matilda, Miss Trunchbull og de andre enda mer levende. Matilda er en på alle måter eventyrlig bok, og vil fortsette å fenge nye generasjoner av lesere. Gled dere til å lese!

Fakta