Meny

Mimbo Jimbo og den lange vinteren

; Linn Skåber (Oversetter)

Hva skjer når våren aldri kommer? I karakteristisk strek og sjarmerende tekst forteller Jacob Martin Strids en forunderlig historie for de minste. Les mer
Vår pris
174,-
Spar
25,-

Veil. pris: 199,-  (Innbundet)
Leveringstid: Ikke i salg

  Kjøp NÅ - få 9 bonuskroner!

Vår pris: 174,-
Spar: 25,-

Veil. pris: 199,-  (Innbundet)
Leveringstid: Ikke i salg

  Kjøp NÅ - få 9 bonuskroner!

Om boka

Mimbo Jimbo og den lange vinteren

Hva skjer når våren aldri kommer? I karakteristisk strek og sjarmerende tekst forteller Jacob Martin Strids en forunderlig historie for de minste.

Vinteren vil ikke ta slutt, noe er veldig galt! Det snør og det snør. Til slutt er det bare pipa på huset til Mimbo Jimbo som stikker opp. Han skjønner at han må besøke vennene sine, for å passe på at alt står bra til med dem i all snøen. Det er så mye snø at Mimbo Jimbo må klatre ut av et vindu, og grave en lang tunnel helt opp til Mumbo Jumbo sitt hus. Mumbo Jumbo har pakket seg godt inn i tepper og dyner, men han har ikke fått laget middag fordi potetvann frøs til is på komfyren. For et rart vintervær!

Den mystiske vinteren
Mimbo Jimbo og Mumbo Jumpo skjønner at de må finne ut hva som har skjedd. Sammen drar de innom Frede, som hater å fryse mer enn noen andre. Plutselig finner de noen KJEMPESTORE fotspor i snøen – hva kan det være? Sammen nøster de tre vennene opp hva som har skjedd, sånn at våren kan komme tilbake til dalen.

Fabulerende og vakker fortelling
Jakob Martin Stridh er nok mest kjent for Den utrolige historien om den kjempestore pæra, men han har skrevet en rekke gode barnebøker. Mimbi Jimbo og den lange vinteren handler om gode venner, om å ta ansvar og om å tørre å begi seg ut i det ukjente for å ordne opp. Historien er ledsaget av Stridhs karakteristiske illustrasjoner, som gir fantasien ben å gå på (omtrent som det store, vandrende huset Mimbo Jimbo og vennene hans finner i skogen). Perfekt vintereventyr å drømme seg bort i – håper snart vi får litt snø, her også. Men kanskje ikke like mye som i boka …

Fakta