Meny
 
Min første skogbok + Min første fuglebok
Min første skogbok + Min første fuglebok

Min første skogbok + Min første fuglebok

Naturen er det største, morsomste og fineste klasserommet som finnes! I disse bøkene finner dere masse fin informasjon om de fuglene vi ser rundt oss, og om dyr og planter i skogen. Les mer
Vår pris
330,-
Spar
48,-

Veil. pris: 378,-  (Bok) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Vår pris: 330,-
Spar: 48,-

Veil. pris: 378,-  (Bok) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Om boka

Lærerikt og morsomt!

Naturen er det største, morsomste og fineste klasserommet som finnes! I disse bøkene finner dere masse fin informasjon om de fuglene vi ser rundt oss, og om dyr og planter i skogen. 

‘Min første skogbok’ passer for alle barn som synes det er gøy å være på oppdagelsestur i skogen, der de kan finne spennende insekter, rare blader eller kanskje til og med et ekorn? Denne boka kan være med ut, og lærer barn om alt fra små bær til store rådyr. Vet du for eksempel hva som lager det skummet som av og til henger i planter og blomster? Det er skumsikadeymfen som lager skummet for å beskytte seg.

Min første fuglebok
Det finnes så mange ulike fugler! Noen er store, og har et vingespenn på over to meter – andre er bittesmå. Noen er skikkelig gode til å herme lyder, og kan for eksempel imitere vekkerklokker! I denne boka blir du kjent med fuglene som lever ved vannet, i skogen og i byer og parker. Hver fugl er presentert med fotografier og en informativ tekst. Bakerst i boka finner du en ordliste over ord som er viktige når man skal snakke om fugler: Som gump, revir eller standfugl.

Anja Bakliens fine fotobøker inspirerer barn og voksne til å oppsøke naturen. Teksten er enkel, ofte morsom og litt poetisk, og lokker til kunnskap uten å være faktatunge. Bildene viser planter og dyr i sitt naturlige miljø, og gjør det lett å skille artene fra hverandre. Det er også mulig å krysse av på når og hvor man har funnet hver enkelt dyr eller plante.

 

Fakta

Utdrag: Min første skogbok

 

Utdrag: Min første fuglebok