Meny
 
Min venn Molly og Mollys dyr
Min venn Molly og Mollys dyr

Min venn Molly og Mollys dyr

I denne fine bokpakken kan du lære om dyr fra hele verden sammen med Molly – og bli med henne på eventyr sammen med vennene hennes! Les mer
Vår pris
299,-
Spar
199,-

Veil. pris: 498,-  (Bok) Fri frakt!
Leveringstid: Ikke i salg

Vår pris: 299,-
Spar: 199,-

Veil. pris: 498,-  (Bok) Fri frakt!
Leveringstid: Ikke i salg

Om boka

Fargeglade favoritter til de minste!

I denne fine bokpakken kan du lære om dyr fra hele verden sammen med Molly – og bli med henne på eventyr sammen med vennene hennes!

Det er gøy å lære sammen med Molly! I ‘Mollys dyr’ utforsker hun dyreriket. Hun er blant annet på savannen, i fjellet, i regnskogen og på Sydpolen. Det er forskjellige dyr som trives i de ulike områdene. Trekk i klaffene og oppdag hvor spennende dyreverdenen er – alt er mer moro med Molly!

Min venn Molly
I denne fine boka finner du tre fortellinger om Molly Mus. Vi blir med henne på telttur, på sykehuset og til tannlegen. Konrad har nemlig en løs tann!

I Molly på telttur strever Molly og vennene litt med å sette opp teltet, men etter noen forsøk og godt samarbeid får de det til. Det er plass til nesten alle, og barna kan hjelpe til med å telle hvor mange som går inn i teltet. Men når elefanten Engebret skal inn, blir det trangt …

I likhet med mange andre barn, liker Molly å hoppe på trampoline. Men en dag er hun uheldig, og faller og slår det ene beinet sitt. Stakkars Molly! Konrad blir med Molly til sykehuset, der legen undersøker det vonde beinet. Molly må ta røntgenbilde! Da kan legen se hvordan det ser ut inni beinet, gjennom hud og muskler. 

Krokodillen Konrad har selvfølgelig veldig mange tenner. En dag har en av tennene hans løsnet, og Konrad blir litt redd. Molly foreslår at de går til tannlegen, for sikkerhets skyld. Hos tannlegen må Konrad sette seg i den spesielle tannlegestolen, som kan gå opp og ned og legges helt tilbake. Tannlegen forteller at tanna er en melketann, og det er meningen at den skal falle ut. Ingen ting å være redd for!

Barnas favoritt
Molly-bøkene er godt tilrettelagt for små lesere! De inneholder enkle, tydelige historier om Molly og vennene som opplever noe sammen, gjerne hentet fra hverdagen eller fra situasjoner som er gjenkjennelige eller spennende for barna. I denne boka blir vi med på telttur, på sykehuset og til tannlegen. Der finner vi ut at både leger og tannleger er snille, og at det er bra å få hjelp når man trenger det. Illustrasjonene er holdt i en svært enkel strek, med glade, klare farger. De fargesterke og enkle bøkene har vært blant barnas favoritter i snart 20 år. Enkel begrepsinnlæring eller småbarnsfakta og morsomme klaffer som får ting til å skje kombinert med verdens mest sjarmerende musejente, er som skapt for lesestunden med ett- og toåringen.

 

Fakta