Meny

Mine første ord + Dyr

Det er når vi er små at det aller viktigste grunnlaget legges. Disse to bøkene passer perfekt for små lesere, og gir utgangspunkt for en fin kosestund på fanget. Les mer
Vår pris
226,-
Spar
32,-

Veil. pris: 258,-  (Bok)
Leveringstid: Ikke i salg

  Kjøp NÅ - få 11 bonuskroner!

Vår pris: 226,-
Spar: 32,-

Veil. pris: 258,-  (Bok)
Leveringstid: Ikke i salg

  Kjøp NÅ - få 11 bonuskroner!

Om boka

Nye undersøkelser viser at de barna som blir lest for allerede før de fyller to år, kommer til å ha et bedre ordforråd når de begynner på skolen. Med gode bøker tilpasset barnets alder kan man oppmuntre til å snakke og sette ord på ting!

Mine første ord
I denne pekeboka setter vi ord på 30 kjente og kjære hverdagsting. Hvert av de sju oppslagene har sitt tema - kjæledyr, ute i parken, kjøretøyer, i lekekassen, på gården og mat. De vennlige og fargerike illustrasjonene er unike collager av fotos og fingeravtrykk satt sammen til bilder barna vil dra kjensel på!

Dyr
En første bok om dyra, med morsomme rim og unike illustrasjoner. For de aller minste kan det holde at du sier navnet på dyrene. For de litt større (og de voksne) kan det være gøy å lese rim-gåten også! Rim og annen språklig lekenhet stimulerer til språkglede og læring. Her er kua, elefanten, katta og hunden og en hel masse andre dyr som det er morsomt å bli kjent med. Relieffet og de solide kartongsidene gjør boka god å holde i for små fingre.

 

Fakta