Meny
 
Mine første ord x 2: Livet på gården + Tall farger former

Mine første ord x 2: Livet på gården + Tall farger former

Super pakke for de minste! Lærerike pekebøker som er egnet for en koselig stund på fanget. Bøkene er i slitesterk, tykk papp og med avrundede hjørner som tåler ivrige, små lesere. Les mer
Vår pris
156,-
Spar
22,-

Veil. pris: 178,-  (Bok)
Leveringstid: Ikke i salg

Bok
Bok
Vår pris: 156,-
Spar: 22,-

Veil. pris: 178,-  (Bok)
Leveringstid: Ikke i salg

Om boka

Lær navn på farger og på dyr!

Super pakke for de minste! Lærerike pekebøker som er egnet for en koselig stund på fanget. Bøkene er i slitesterk, tykk papp og med avrundede hjørner som tåler ivrige, små lesere. 

I ‘Mine første ord. Livet på gården’ lærer barna å snakke om dyra og om livet på gården. Se og pek på bildene og si ordene om igjen. Hva heter dyrene du kan møte på gården? Se på noen av de stilige bilene og maskinene som blir brukt. Finn ut mer om alle de ulike jobbene som blir utført på gården, og lær navnet på noe av maten som dyrkes og produseres. Hva liker du best å spise?

Tall, farger, former
Utfordre nysgjerrigheten og la barnet lære! Teksten i boka stiller spørsmål, og så må barnet og du åpne klaffene for å se svaret. Her er grunnleggende former som sirkel, trekant og stjerne, samt de minste tallene og de vanlige fargene, forklart ved hjelp av fotografier av hverdagsting som barnet kjenner. En bok som gir mestring!

 

Fakta