Meny

Mitt aller første-Pakke med ordbok, leksikon og atlas

La barna lære om ulike årstider, om havet og om jordkloden mens de studerer peke- og myldreoppslag med mange fine og fargerike detaljer. Les mer
Vår pris
237,-

(Bok)
Leveringstid: Ikke i salg

  Kjøp NÅ - få 12 bonuskroner!

Vår pris: 237,-

(Bok)
Leveringstid: Ikke i salg

  Kjøp NÅ - få 12 bonuskroner!

Om boka

Min aller første ordbok
Oskar våkner opp i senga si, på rommet sitt. Han er veldig sulten. Nå skal han spise frokost. Senere følger vi med Oskar til barnehagen, på tur ute med mamma, ut i skogen, i dyrehagen og ved kveldsstellet. Mens vi følger Oskar gjennom en vanlig dag lærer vi navnet på alle tingene han kommer i kontakt med, og vi kjenner oss igjen i situasjonene han er i.

Mitt aller første leksikon
Dette er et leksikon om ting barna møter i sin verden. Det er ikke organisert alfabetisk som et leksikon for voksne, men tar utgangspunkt i situasjoner i barnas hverdag og navngir tingene der. Mia får besøk av familien sin, hun er på tur i byen og hun ser en brann. Overalt er det mange ting å lære om og snakke om.

Mitt aller første atlas
Line bor i et hus med mange rom og flere etasjer. Noen hus ligger i byen, noen ligger på landet. Huset til Line ligger i en by som heter Oslo, og som er hovedstad i landet Norge. Norge ligger i en verdensdel som heter Europa. Hvis man reiser ut i verdensrommet med et romskip, kan du se at jorda er rund som en ball. Boka om Line er fin for å begynne å lære om sted og rom.

 

 

 


 

Fakta