Meny

Molly bader + Molly og tallene + Leselykke

Det er alltid morsomt å lese om musa Molly. Nå lærer hun deg tall også! Les mer
Vår pris
302,-

(Bok) Fri frakt!
Leveringstid: Ikke i salg

  Kjøp NÅ - få 15 bonuskroner!

Vår pris: 302,-

(Bok) Fri frakt!
Leveringstid: Ikke i salg

  Kjøp NÅ - få 15 bonuskroner!

Om boka

Molly er en liten mus som liker å gjøre mange av de samme tingene som små barn liker å gjøre. Nå er hun opptatt av å telle tingene sine. De fine, fargesterke tegningene gjør det lett å telle sammen med henne. Hvor mange blyanter har hun når hun tegner? Hvor mange fisker er det, i akvariet og hvor mange trinn må hun klatre opp til toppen av sklia?

Tallklosser
Med boka følger det tallklosser og et spill med tall på. Se om du klarer å sette de riktige tallene på riktig plass på brettet! Etter hvert blir du kjempeflink til å se hvilke tall som er like, og når du leker mye med en voksen som kan fortelle deg hva tallet heter, lærer du deg snart hvilket tall symbolet representerer.

Molly bader
Klaffeboka Molly bader er en favoritt. En kjempefin bokpakke for de aller minste, med Molly-tema og fokus på lek og læring. Molly er en populær liten mus, og både klaffebok, tallklosser og tellebok stimulerer barna til å leke selv.

Lesing gir forsprang. Hjelp barnet ditt til leseglede.
Bokklubben barn har fått laget en bok til foreldre som ønsker å lære barna sine gleden ved å lese. Kjente fagpersoner og forfattere inspirerer og veileder foreldre angående barn og lesing. Hvorfor er det så viktig at barn leser bøker? Hva gjør egentlig bøker med barn? Hvilke bøker passer best for det enkelte alderstrinn? Hvordan kan vi stimulere barns språkutvikling og interesse for bøker og lesing?


Dette er noen av spørsmålene som tas opp i Leselykke, som er en inspirasjonsbok for foreldre med barn mellom null og åtte år. I Leselykke finner du alt fra grundige artikler om språk- og leseutvikling til konkrete og inspirerende boktips. Leselykke er en bok som ønsker å sette et særlig søkelys på gleden og lykken ved å lese.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fakta