Meny
 

Mollys dyr + Mollys traktor

Alle elsker Molly, verdens mest sjarmerende musejente. Nå kan de aller yngste kose seg med to solide pappbøker om Molly. Les mer
Vår pris
252,-

(Bok)
Leveringstid: Ikke i salg

Bok
Bok
Vår pris: 252,-

(Bok)
Leveringstid: Ikke i salg

Om boka

Verdens mest sjarmerende musejente har vært blant barnas favoritter i snart 20 år, hun er også kjent fra barne-tv på NRK. Her får du to fargesterke, originale og morsomme bildebøker for de minste.

Tut, tut! bli med Molly på tur
Nå kan de aller yngste kose seg med en solid pappbok om Molly. Hun er ute på jobb med traktoren sin og har en skikkelig travel dag. Det er masse å gjøre. Oi sann, et av lammene er blitt borte – klarer Molly å finne det igjen?

Lær om dyr fra sammen med Molly
Det er gøy å lære med Molly. Denne gangen utforsker hun dyreriket. Hun er blant annet på savannen, i fjellet, i regnskogen og på Sydpolen. Det er forskjellige dyr som trives i de ulike områdene. Trekk i klaffene og oppdag hvor spennende dyreverdenen er – det er kjempegøy med Molly!

Perfekt for små hender
Passer for ivrige små babyhender, med boksider i tykk papp som det er lett å tørke av. Enkel begrepsinnlæring, eller småbarnsfakta og morsomme klaffer som får ting til å skje kombinert med verdens mest sjarmerende musejente, er som skapt for lesestunden med ett- og toåringen.

Fakta