Festprishelggjør et kupp!
Min side Kundeservice Bli medlem

Nådeløse kvinner og Gå i fengsel

I Camilla Läckbergs univers straffer det seg å være et svin. Der får alle som fortjent, enten de er tyranniske ektemenn eller fæle foreldre! Her får du to bøker i én.

Les mer

398,-

455,- Spar: 57,-

Innbundet
Sendes innen 1 virkedag

Logg inn for å se din bonus

Hevnen er søt

I Camilla Läckbergs univers straffer det seg å være et svin. Der får alle som fortjent, enten de er tyranniske ektemenn eller fæle foreldre!

I Nådeløse kvinner møter vi tre kvinner med helt forskjellige livsløp. De kjenner ikke hverandre, men de har én ting felles: De er fanget i hvert sitt destruktive ekteskap som de desperat vil ut av. Ingrid lever det tilsynelatende perfekte livet med mann, datter og fint hus. Mannen Tommy er den svært beundrede redaktøren i en av landets største aviser – mens Ingrid har lagt sin egen karriere på hylla. I tillegg viser det seg at Tommy ikke på noen måte er oppofrelsen verdig ...

Postordrebruden og læreren
Victoria har flyttet fra Russland og lever isolert på landet med den voldelige og avstumpede mannen sin. Etter en spesielt nedverdigende omgang med juling bestemmer hun seg for at nok er nok. Men det å bryte ut vil kreve mye av henne, siden hun praktisk talt lever i et fengsel. Birgitta er barneskolelærer med mann og to voksne sønner. Men bak fasaden er ingenting som det ser ut som. Så får hun en alvorlig diagnose – og blir nødt til å ta skjebnen i egne hender. Eller kanskje i noen andres hender ...?

Monopol-spill med høy innsats
I Gå i fengsel blir vi kjent med de fire ekstremt velstående ungdommene Liv, Max, Anton og Martina. De har kjent hverandre siden de var små fordi foreldrene deres også er venner. Det er nyttårsaften, og ungdommene feirer i den ene luksusvillaen, mens foreldrene fester i villaen ved siden av. De har alt penger kan kjøpe, men de har også mørke hemmeligheter som de ikke har delt med noen, heller ikke med hverandre. Da en omgang Monopol sporer av og innsatsene høynes, begynner hemmelighetene langsomt å komme fram. Til slutt blir det for mye, og en farlig plan blir satt ut i livet. 

To i én
Camilla Läckberg er Nordens ubestridte spenningsdronning, og hun har mange jern i ilden. I tillegg til Fjällbacka-bøkene skriver hun for tv og samarbeider med Henrik Fexeus. Disse to korte spenningsromanene kom ut hver for seg i høst. Vi har satt dem sammen i én bok, så her får du underholdende hevnfantasier til en hyggelig pris. Dette er herlig eskapisme i hverdagen! 

Detaljer

Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788252592580
Utgivelsesår
2021
Format
21 x 14 cm
Nr
8191352

Medlemsblad

Om forfatteren

Camilla Läckberg (f. 1974) er kjent for sine krimromaner fra Fjällbacka, der hun selv er oppvokst. Hun har solgt over 26 millioner bøker i til sammen 60 land.

Utdrag Nådeløse kvinner

Utdrag Gå i fengsel

Medlemmers vurdering

B
Bente Hartvedt Ringstad – 04.04.2023

– Annerledes på en fin måte, overraskende resultat i begge fortellingene

R
Ragnhild B.M. – 21.11.2022

– Skuffet! Forfatterens styrke har vært spennende plot. Det er det også her, men jeg synes det er "tynt". Kommer ikke under huden på hovedpersonene.

K
Kristin – 12.01.2022

– Spennende og nådeløst!

E
Eva s Skiaker – 11.01.2022

– Nådeløse kvinner og gå i fengsel

J
Janne – 11.01.2022

– Dette var lettlest og fornøyelig, men ikke vanlig Läckbergkvalitet. Relativt korte historier som ikke akkurat ga følelsen av å få to for én.

B
Brita backe Opsahl – 11.01.2022

– Godt skrevet som vanlig. D som irriterer meg er at d ikke kom fram at historie nr 2, tidligere hadde blitt utgitt som egen bok. Denne hadde jeg lest på forhånd og betalte godt over 200 kr for. Slikt må dere opplyse om synes jeg.

A
Anita – 11.01.2022

– Spennende

G
Grethe Møller – 11.01.2022

– Kjekt med korte historier. Gode skildringer av grusomme skjebner.

T
Terje – 11.01.2022

– Svært bra 5 stjerners

T
Tanja – 11.01.2022

– Lettlest spenning

Bøker som ligner på Nådeløse kvinner og Gå i fengsel:

Mirage

Camilla Läckberg
Innbundet 
199,- 429,-
 

Heksen

Camilla Läckberg
Innbundet 
363,- 399,-
 

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

De tause

Yrsa Sigurðardóttir
Innbundet 
332,- 379,-
 

Kongen

Tom Egeland
Innbundet 
349,- 399,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv