Meny

Oisann! men det var ikke meg + Jeg er veldig, veldig ikke helt frisk

Lillesøsteren til Charlie heter Lola. Hun er liten og veldig morsom. Les mer
Vår pris
260,-

(Bok)
Leveringstid: Ikke i salg

  Kjøp NÅ - få 13 bonuskroner!

Vår pris: 260,-

(Bok)
Leveringstid: Ikke i salg

  Kjøp NÅ - få 13 bonuskroner!

Om boka

Har du sett Charlie og Lola på barne-tv? Da vet du at Charlie er storebror og Lola er lillesøster. Når Lola har bestemt seg for noe, blir det ofte som hun vil. Men Charlie er lur og klarer noen ganger å overtale henne til det hun ikke har lyst til. I denne bokpakka får du to bøker om Charlie og Lola.

Oisann! Men det var ikke meg
En dag kom Charlie hjem fra skolen med den fineste tingen han noensinne hadde lagd, en helt spesiell rakett. Han hadde brukt mange dager og samlet mange ting for å få den helt perfekt. Lola måtte love ikke å leke med den. Så gikk Charlie en tur til bestekompisen Mats. Men da han kom hjem var raketten ødelagt! Hva hadde skjedd? Lola hadde en kjempegod forklaring - men var den helt sann, mon tro?

Jeg er veldig, veldig ikke helt frisk
Lola var forkjølet. Charlie kom med rosa melk og kjeks. Vanligvis var rosa melk det beste Lola visste, men denne dagen smakte melka grønn og kjeksene stakk i halsen. Hun hadde ikke lyst til å synge, og ikke til å leke. For halsen hennes var full av basiller. Men så ringte Mats og ville at Charlie skulle komme og leke, så Lola måtte være alene og syk. Det likte hun ikke.

Fakta