Meny
Operasjon bronseplass + Jakten på Kaptein Kroghs gull
Operasjon bronseplass + Jakten på Kaptein Kroghs gull

Operasjon bronseplass + Jakten på Kaptein Kroghs gull

Detektivbyrå nummer 2-serien er den desidert mest populære bokserien for barn i Norge. Nå kan du få hovedbøkene GRATIS ved å melde deg inn i Detektivklubben. Les mer
Vår pris
348,-
Spar
50,-

Veil. pris: 398,-  (Bok) Fri frakt!
Leveringstid: Ikke i salg

  Kjøp NÅ - få 17 bonuskroner!

Vår pris: 348,-
Spar: 50,-

Veil. pris: 398,-  (Bok) Fri frakt!
Leveringstid: Ikke i salg

  Kjøp NÅ - få 17 bonuskroner!

Om boka

Bli med i Detektivklubben, du også! Få hovedboka GRATIS!

Detektivbyrå nummer 2-serien er den desidert mest populære bokserien for barn i Norge. Nå kan du få hovedbøkene GRATIS ved å melde deg inn i Detektivklubben.

Operasjon bronseplass
Den over hundre år gamle bronsestatuen av Hugo Rodin forsvinner plutselig fra parken i Elvestad. Detektivbyrå nr. 2 tar saken, og sammen med Åtto følger de det eneste sporet de har; et fotavtrykk av skomerket TI-X. Hvem har tatt Hugo, og hvorfor i all verden vil noen stjele en gammel bronsestatue? Tiril og Oliver følger sporet, bokstavelig talt. Først tar de turen innom skobutikken der de finner ut hvordan skoene som setter slike avtrykk. De finner også ut at man kan regne ut ca hvor høy noen er utfra skoavtrykket. Så begynner de å lete etter noen som kan ha motiv for å stjele statuen, og som har riktig type sko.

Jakten på kaptein Kroghs gull - løs mysteriet selv!
Et mystisk innbrudd, der ingenting ser ut til å være stjålet, er starten for Jakten på kaptein Kroghs gull. Side for side kommer Tiril, Oliver og Åtto litt nærmere løsningen og skatten. Du kan bli med på letingen ved å finne spor, løse koder og følge ledetrådene. Det gjelder å ha øynene med seg! Løsningen finnes skjult i teksten og i bildene - og på neste side. 

Krim-vri for unge lesere
Akkurat som i krim for voksne, er det en morsom vri også i denne historien – det er ikke nødvendigvis sånn som du tror! Detektivbyrå nr 2 byr på trygg spenning for nye lesere, like egnet til høytlesning som til å lese selv. Bakerst i boka finner du et etterord som inviterer leseren til å teste egne detektivferdigheter – kan du for eksempel finne tre av høyreskoene til Bernhard Knark, som hunden hans har stukket av med? Eller fru Surkes bronsemedalje i sleggekast?

Jørn Lier Horst og Hans Jørgen Sandnes' detektivserie har etablert seg som en bestselgende serie for yngre lesere. Jørn Lier Horst skriver spennende og virkelighetsnær krim fra den lille byen Elvestad, og Hans Jørgen Sandnes utfyller fortellingene med sine fargerike og detaljerte illustrasjoner.

 

Fakta