Meny
 
Operasjon Lurifaks + Lurifaksmysteriene. 109 detektivoppgaver

Operasjon Lurifaks + Lurifaksmysteriene. 109 detektivoppgaver

Det er tyver på ferde i Elvestad! Noen stjeler lommebøker og klarer på mystisk vis å tømme ofrenes kontoer. Tiril og Oliver må lure noen luringer og ta tyvene. Sammen med boka får du et aktivitetshefte proppfullt av oppgaver og utfordringer. Les mer
Vår pris
287,-
Spar
41,-

Veil. pris: 328,-  (Bok)
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Vår pris: 287,-
Spar: 41,-

Veil. pris: 328,-  (Bok)
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Om boka

Super pakke: bok + aktivitetshefte! 

Det er tyver på ferde i Elvestad! Noen stjeler lommebøker og klarer på mystisk vis å tømme ofrenes kontoer. Tiril og Oliver må lure noen luringer og ta tyvene. Sammen med boka får du et aktivitetshefte proppfullt av oppgaver og utfordringer.

En lurifaks er på ferde i Elvestad - en som driver med skøyerstreker; rampete triks og gøyale påfunn. Lille Fanny, naboen til bestefar Franz, legger en lommebok på fortauet – og akkurat i det noen bøyer seg for å plukke den opp napper hun den til seg med fiskesnøret hun har festet den i. Oliver lar seg lure, og han blir ganske sur etterpå. Like etterpå ser han og Tiril enda en lommebok, og de bestemmer seg for å lure luringen Fanny. Tiril tråkker på fiskesnøret, og Oliver slår klørne i lommeboka. Men denne gangen er det ikke noe snøre festet til lommeboka. Like ved finner de ulike medlemskort, et bilde av et barn, og attpåtil en pengepung til. De bestemmer seg for å levere tilbake det de har funnet til eierne.

Tyver på ferde
Da viser det seg at det herjer tyver i Elvestad. Mange mennesker har blitt frastjålet lommebøkene sine på Vestsiden kjøpesenter, og tyvene har på mystisk vis klart å tømme kontoen deres for penger – enda de ikke har delt koden til kortet med noen. Politiet kommer ingen vei. Dette er en sak for detektivbyrå nummer to! 

Tiril og Oliver i Detektivbyrå nr. 2 kommer på sporet av de smarte lommetyvene - for det går vel ikke an å lure to luringer?

 

Fakta

Utdrag