Meny

Operasjon radius + Jakten på snøkrystallene

Her får du både den nye boka om Tiril, Oliver og Åtto i Detektivbyrå nr. 2, 'Operasjon Radius' – i tillegg får du årets julehefte, som heter 'Jakten på snøkrystallene'. Les mer
Vår pris
269,-
Spar
40,-

Veil. pris: 309,-  (Bok)
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Vår pris: 269,-
Spar: 40,-

Veil. pris: 309,-  (Bok)
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Om boka

Herlig detektivbyrå-pakke!

Her får du både Operasjon Radius, som er den nye boka om Tiril, Oliver og Åtto i Detektivbyrå nr. 2. I tillegg årets julehefte, som heter Jakten på snøkrystallene.

I høstens nye bok om Detektivbyrå nr. 2 oppdager Tiril og Oliver at det blir stjålet sykler – mange sykler! Det kan virke som om profesjonelle sykkeltyver er på ferde. Og plutselig blir sykkelen til Oliver også stjålet, og saken blir personlig. 

Tiril og Oliver melder tyveriet til politiet, men de har få spor å gå etter og ingen vitneobservasjoner – og dessuten har de mye annet viktig å holde på med. Tiril og Oliver ser på hverandre – endelig har Detektivbyrå nr. 2 fått en ny sak! De skal nok klare å stikke kjepper i hjulene for sykkeltyvene.

‘Radius’ er navnet på avstanden fra midten av en sirkel og ut til kanten. Tiril, Oliver og Åtto har funnet sirkelen tyvene opererer innenfor. Nå må de bare finne tyvene også.

Årets julehefte
Jakten på snøkrystallene er det tredje juleheftet om Tiril, Oliver og Åtto. Her kan leserne selv være med på oppklaringen ved å finne spor, løse koder og følge ledetrådene. Det gjelder å ha øynene med seg. Løsningen finnes skjult i teksten og i bildene - og på neste side!

 

Fakta