Meny
 

Operasjon solnedgang; Operasjon påskelil

Følg Oliver, Tiril og sporhunden Åtto på jakt etter forbrytere. Krimforfatter og politimann Jørn Lier Horst har skrevet drivende spennende krim for unge lesere. Les mer
Vår pris
262,-
Spar
37,-

Veil. pris: 299,-  (Innbundet)
Leveringstid: Ikke i salg

Innbundet
Innbundet
Vår pris: 262,-
Spar: 37,-

Veil. pris: 299,-  (Innbundet)
Leveringstid: Ikke i salg

Om boka

Elvestad er en koselig liten småby, men når idyllen slår sprekker, er Oliver og Tiril klare for oppdrag. Sammen med sporhunden Åtto samler de bevis, leter etter sammenhenger og tar opp en tidvis farlig jakt for å avsløre forbrytere.

Operasjon påskelilje
Et verdifullt maleri er stjålet fra en av Elvestads rikeste menn. Den uvanlige tyven var utkledd som en hane under innbruddet, og politiet har arrestert en mistenkt. Men han nekter for å stå bak tyveriet, og maleriet er fortsatt borte. Så gjør Tiril og Oliver et interessant funn utenfor huset hans. Klarer de to detektivene å oppklare mysteriet?

Operasjon solnedgang
Råkjøreren som farer gjennom Elvestad sentrum kjører nesten ned Nora Bratland. Tiril og Oliver er sjokkert og setter alt inn på å ta fartssynderen før solnedgang. Ganske snart skjønner de at saken er enda mer alvorlig. Bilen viser seg nemlig å være fluktbilen til ranerne av Elvestad Sparebank! Kan nitidig og profesjonell etterforskning lede dem på sporet etter ranerne?

Nese for å oppklare forbrytelser
Jørn Lier Horst og Hans Jørgen Sandnes’ detektivserie har på rask tid etablert seg som en bestselgende serier. Detektivbyrå nr. 2 har realistiske plot, mange spennende scener og overraskende løsninger. Hver bok er på ca. 100 sider med korte kapitler og et enkelt språk. Bøker som er supre for unge boklesere som skal i gang med å lese bøker på egen hånd. Hans Jørgen Sandnes utfyller fortellingene med sine fargerike og detaljerte illustrasjoner. Hver bok avsluttes med et etterord som inviterer leseren til å teste egne detektivferdigheter.

Fakta