Meny
 
Operasjon Sommerøya + Kosedyr Åtto

Operasjon Sommerøya + Kosedyr Åtto

I ‘Operasjon Sommerøya’ kommer det drivende tre tomme båter inn mot land. Tiril og Oliver i Detektivbyrå nr. 2 tar saken. Sammen med boka får du en liten Åtto-kosedyrhund. Les mer
Vår pris
329,-
Spar
90,-

Veil. pris: 419,-  (Bok) Fri frakt!
Leveringstid: Ikke i salg

Bok
Bok
Vår pris: 329,-
Spar: 90,-

Veil. pris: 419,-  (Bok) Fri frakt!
Leveringstid: Ikke i salg

Om boka

Barnas favoritter!

I ‘Operasjon Sommerøya’ kommer det drivende tre tomme båter inn mot land. Tiril og Oliver i Detektivbyrå nr. 2 tar saken. Sammen med boka får du en liten Åtto-kosedyrhund.

Det er en av de varmeste sommerdagene på lenge. Tiril og Oliver sitter på Gamlebrygga og oppdager tre båter som kommer drivende mot land. Det er ingen om bord i dem, og ingenting som kan fortelle hvem som har forlatt dem. Sammen med Åtto begynner detektivene å undersøke, og sporene fører dem ut til den skyggefulle Sommerøya.

Jørn Lier Horst og Hans Jørgen Sandnes' detektivserie har på rask tid etablert seg som en av våre bestselgende serier for yngre lesere. Jørn Lier Horst skriver spennende og virkelighetsnær krim fra den lille byen Elvestad. I hovedrollene treffer vi barna Tiril og Oliver - og hunden Åtto - som samler bevis, leter etter sammenhenger og tar opp en tidvis farlig jakt for å avsløre forbrytere. Hans Jørgen Sandnes utfyller fortellingene med sine fargerike og detaljerte illustrasjoner. Hver bok avsluttes med et etterord som inviterer leseren til å teste egne detektivferdigheter!

«Lesing er den viktigste ferdigheten vi kan overføre til barna våre, og blir barna glad i å lese, har de stor sjanse for å lykkes i livet.» 
Jørn Lier Horst, forfatter av Detektivbyrå nr 2

 «Effektiv og lærerik krim for de minste. Jørn Lier Horst treffer godt med serien om "Detektivbyrå nr.2".»
Anne Cathrine Straume, NRK

Fakta