Meny
 

Operasjon Sommerøya; Operasjon vindkast

Jørn Lier Horst fenger med sine spennende og morsomme detektivhistorier. Nå får du to nye mysterier å bryne deg på. Les mer
Vår pris
262,-
Spar
37,-

Veil. pris: 299,-  (Innbundet)
Leveringstid: Ikke i salg

Innbundet
Innbundet
Vår pris: 262,-
Spar: 37,-

Veil. pris: 299,-  (Innbundet)
Leveringstid: Ikke i salg

Om boka

Elvestad er en koselig liten småby, men når idyllen slår sprekker, er Oliver og Tiril klare for oppdrag. Sammen med sporhunden Åtto jakter de på overraskende avsløringer og uvante løsninger.

Operasjon sommerøya

Det er en av de varmeste sommerdagene på lenge. Tiril og Oliver sitter på Gamlebrygga og oppdager tre båter som kommer drivende mot land. Det er ingen om bord i dem, og ingenting som kan fortelle hvem som har forlatt dem. Sammen med Åtto begynner detektivene å undersøke, og sporene fører dem ut til den skyggefulle Sommerøya.

Vindkast

Et ark kommer flyvende med nordavinden. På arket står det skrevet en mistenkelig liste, og Tiril og Oliver forstår at noen planlegger noe ulovlig, kanskje et innbrudd. Hvem har skrevet lappen? Og hvor og når skal innbruddet skje? Klarer de to detektivene å stoppe et innbrudd – allerede før det har skjedd?

Med nese for forbrytelser

Detektivbyrå nr. 2 har realistiske plot, mange spennende scener og overraskende løsninger. Hver bok er på ca. 100 sider med korte kapitler og et enkelt språk. Bøker som er supre for unge boklesere som skal igang med å lese bøker på egen hånd. Hans Jørgen Sandnes utfyller fortellingene med sine fargerike og detaljerte illustrasjoner. Hver bok avsluttes med et etterord som inviterer leseren til å teste egne detektivferdigheter.


Vil du lese mer om bøkene og Jørn Lier Horst gå inn på https://www.detektivene.no/

Fakta