Meny

Operasjon Sommerøya + Operasjon Vindkast

Krimserien for barn fenger fra første mysterium

Østlands-Posten Terningkast 5
Jørn Lier Horsts detektivserie for barn er en megasuksess. I denne pakka får du ‘Operasjon Sommerøya’ og ‘Operasjon Vindkast’ - og de som ønsker å melde seg inn i den nye detektiv-serien får hovedboka GRATIS og en fin detektivkoffert på kjøpet! Les mer
Vår pris
348,-

(Bok) Fri frakt!
Leveringstid: Ikke i salg

  Kjøp NÅ - få 17 bonuskroner!

Vår pris: 348,-

(Bok) Fri frakt!
Leveringstid: Ikke i salg

  Kjøp NÅ - få 17 bonuskroner!

Om boka

NYHET! Bli med i Detektivbyrå nr 2-serien, få hovedboka gratis!

Jørn Lier Horsts detektivserie for barn er en megasuksess. I denne pakka får du ‘Operasjon Sommerøya’ og ‘Operasjon Vindkast’ – og de som ønsker å melde seg inn i den nye detektiv-serien får hovedboka GRATIS og en fin detektivkoffert på kjøpet!

Norges superpopulære krimforfatter Jørn Lier Horst lager sammen med tegner Hans Jørgen Sandnes den fantastiske Detektivbyrå nr 2-serien. Jørn Lier Horst har jobbet som politietterforsker i mange år. Nå bruker han kunnskapene sine til å pønske ut krimgåter!

Tiril og Oliver har startet Detektivbyrå nr 2 og er raskt på pletten når mysterier skal løses på hjemstedet Elvestad. De samler bevis, leter etter sammenhenger og er ikke redde for å ta opp jakten for å avsløre forbrytere. 

Operasjon Sommerøya
Det er en av de varmeste sommerdagene på lenge. Tiril og Oliver sitter på Gamlebrygga og oppdager tre båter som kommer drivende mot land. Det er ingen om bord i dem, og ingenting som kan fortelle hvem som har forlatt dem. Hva er det som skjer på Sommerøya?

Sammen med Åtto begynner detektivene å undersøke, og sporene fører dem ut til den skyggefulle Sommerøya.

Operasjon vindkast
Klarer Tiril og Oliver å avsløre hvem som står bak et innbrudd – før det har skjedd? 

Et ark kommer flyvende med nordavinden. På arket står det skrevet en mistenkelig liste, og Tiril og Oliver forstår at noen planlegger noe ulovlig, kanskje et innbrudd. Hvem har skrevet lappen? Og hvor og når skal innbruddet skje? Klarer de to detektivene å stoppe et innbrudd ? allerede før det har skjedd? 

NYHET for deg som har nese for mysterier! Bli med i serie-klubben Detektivbyrå nr 2 og få krimpakker til knallpris!
Jørn Lier Horsts serie motiverer barnet til å lære å lese bedre, og barnet vil få mange morsomme stunder fulle av læring og lek. Bli med i Detektivbyrå nr 2-serien, få fantastisk Detektivkoffert og første bokpakke gratis - Verdi kr 584,-  Deretter får dere ny, spennende bokpakke cirka hver 6. uke. Sammen med bøkene får dere nytt utstyr til detektivkofferten og tips og gåter laget spesielt for serien av forfatter Jørn Lier Horst og tegner Hans Jørgen Sandnes. Denne serien vil garantert motivere barnet til å leke detektiv, få mer ut av det de leser og lettere få til utviklende rollelek. Bli med NÅ!

 

«Lesing er den viktigste ferdigheten vi kan overføre til barna våre, og blir barna glad i å lese, har de stor sjanse for å lykkes i livet.» 
Jørn Lier Horst, forfatter av Detektivbyrå nr 2

 

«Effektiv og lærerik krim for de minste. Jørn Lier Horst treffer godt med serien om "Detektivbyrå nr.2".»
Anne Cathrine Straume, NRK

 

Fakta

Bli med i Detektivklubben!