Meny
 
Operasjon tordensky + mørkemann
Operasjon tordensky + mørkemann

Operasjon tordensky + mørkemann

Bøkene om Detektivbyrå nr. 2 er mer populære enn noen sinne. Her får du to bøker i en pakke, sammen med et gratis oppgavehefte til filmen. Melder du deg inn i abonnementsserien Detektivbyrå nr. 2, får du hovedbokpakka GRATIS*. Les mer
Vår pris
299,-
Spar
99,-

Veil. pris: 398,-  (Bok) Fri frakt!
Leveringstid: Ikke i salg

Vår pris: 299,-
Spar: 99,-

Veil. pris: 398,-  (Bok) Fri frakt!
Leveringstid: Ikke i salg

Om boka

Norges mest populære bøker!

Bøkene om Detektivbyrå nr. 2 er mer populære enn noen sinne. Her får du to bøker i en pakke, sammen med et gratis oppgavehefte til filmen. Melder du deg inn i abonnementsserien Detektivbyrå nr. 2, får du hovedbokpakka GRATIS*.

NYHET! Bli med i Detektivbyrå nr 2-serien, få hovedboka gratis!
Jørn Lier Horsts detektivserie for barn er en megasuksess. I denne pakka får du ‘Operasjon Tordensky’ og ‘Operasjon Mørkemann’ – og de som ønsker å melde seg inn i den nye detektiv-serien får hovedboka GRATIS og en fin detektivkoffert på kjøpet!

Norges superpopulære krimforfatter Jørn Lier Horst lager sammen med tegner Hans Jørgen Sandnes den fantastiske Detektivbyrå nr 2-serien. Jørn Lier Horst har jobbet som politietterforsker i mange år. Nå bruker han kunnskapene sine til å pønske ut krimgåter!

Sammen med sporhunden Åtto er Oliver og Tiril i Detektivbyrå nr. 2 klare for oppdrag i småbyen Elvestad. 

I ‘Operasjon Tordensky’ blir baker Monsen frastjålet hele lageret sitt av gjær, på stranden forsvinner tønnene til den nye badebrygga, og i parken har noen forsynt seg med alle enebærbuskene. Listen over stjålne gjenstander blir lengre og lengre. Til slutt er det sporhunden Åtto som leder dem mot løsningen ... 

I ‘Operasjon Mørkemann’ velter Olivers med sykkel på Sletta, og det er kanskje ingen stor sak. Men den som har gravd alle de dype hullene, bør sannelig betale for et nytt sykkelhjul! Tiril og Olivers undersøkelser fører dem til det øde Rønneberget og til nattlig møte med Mørkemannen. For å finne løsningen må de tenke kreativt om både fortid og nåtid.

NYHET for deg som har nese for mysterier! Bli med i serie-klubben Detektivbyrå nr 2 og få krimpakker til knallpris!

Jørn Lier Horsts serie motiverer barnet til å lære å lese bedre, og barnet vil få mange morsomme stunder fulle av læring og lek. Bli med i Detektivbyrå nr 2-serien, få fantastisk Detektivkoffert og første bokpakke gratis - Verdi kr 584,-  Deretter får dere ny, spennende bokpakke cirka hver 6. uke. Sammen med bøkene får dere nytt utstyr til detektivkofferten og tips og gåter laget spesielt for serien av forfatter Jørn Lier Horst og tegner Hans Jørgen Sandnes. Denne serien vil garantert motivere barnet til å leke detektiv, få mer ut av det de leser og lettere få til utviklende rollelek. Bli med NÅ!

 
«Lesing er den viktigste ferdigheten vi kan overføre til barna våre, og blir barna glad i å lese, har de stor sjanse for å lykkes i livet.» 
Jørn Lier Horst, forfatter av Detektivbyrå nr 2

 
«Effektiv og lærerik krim for de minste. Jørn Lier Horst treffer godt med serien om "Detektivbyrå nr.2".»
Anne Cathrine Straume, NRK

 

Fakta

Utdrag: Operasjon tordensky

 

Utdrag: Operasjon mørkemann

 
</div