Meny
 

Påskemoro med Pulverheksa og Lotta

Bli med når Pulverheksa løser en koselig påskekrim, og når Lotta redder påsken for hele familien! Les mer
Vår pris
312,-

(Bok) Fri frakt!
Leveringstid: Ikke i salg

Vår pris: 312,-

(Bok) Fri frakt!
Leveringstid: Ikke i salg

Om boka

Pulverheksas påskekrim
Det er påske og Pulverheksa, Hokus, Pokus og Politimannen koser seg i sola med appelsiner. En trist Grønnskolling kommer gående, og til slutt får de ut av ham grunnen til humøret: Møllen hans er død. Møllen, som han hadde i klesskapet og var hans beste venn. Et mysterium som Politimannen straks tar til å etterforske. På ekte krim-vis samles de alle i biblioteket og Politimannen tar for seg hver og ens motiv og anledning. Men klarer han å løse gåten? Med masse humor har Ingunn Aamodt nok en gang skrevet en herlig Pulverheksbok som alle småtroll (og voksne) kommer til å elske!

Jo visst er Lotta en blid unge
Det er ikke alltid så lett å være den minste; det vet lille Lotta alt om. Og noen ganger blir hun rasende fordi Jonas og Mia-Maria skal ut på ting hun ikke kan være med på. Som nå, like før påske da de hadde avtalt å kle seg ut og gå påskekjerring alle tre. Da skal plutselig de andre i et dumt bursdagsselskap! Og Lotta som har gledet seg så veldig til å gå påskekjerring. Bare tanken på alt godteriet hun skulle få, og hvor koselig det er gjør henne skikkelig sinna. Men Lotta har også mye å gjøre, og mange å besøke, kommer hun på. Og tilslutt viser det seg at det blir hun som ordner opp og sørger for påskegodter til alle tre.

Astrid Lindgren har gledet flere generasjoner lesere og preget flere norske barn enn noe annet menneske. Hennes varme, morsomme og ikke minst kloke bøker, mister aldri sin aktualitet og blir lest om igjen og om igjen av stadig nye barn.

Fakta