Meny

Pakke Farger og Tall

To nydelige og svært lekne bøker for de minste, om fargene og om tallene opp til ti. Disse bøkene beviser at lærerike bøker også kan være estetiske. Les mer
Vår pris
260,-

(Bok)
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

  Kjøp NÅ - få 13 bonuskroner!

Vår pris: 260,-

(Bok)
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

  Kjøp NÅ - få 13 bonuskroner!

Om boka

Farger og Tall

Disse to bøkene handler om fargene og om tallene opp til ti. Her er det søte dyr, bittesmå insekter og saftige frukter. Se på bildene, løft klaffene og få nye overraskelser på hver side.

Farger
I boka om farger er hvert oppslag ordnet etter en bestemt farge. Det er myldrete nok til at barna kan bruke god tid, og nye overraskelser skjuler seg under klaffene. De voksne vil sette pris på finske Aino-Maija Metsolas utsøkte design – dette er virkelig vakre bøker.   

Tell til ti
Let etter treet som den trøtte reven kan sove under, tell hvor mange bier som surrer rundt i hagen eller hvor mange vogner lokomotivet trekker. De minste kan lære tallene mens de ler og undrer seg over de nydelige illustrasjonene.

Aino-Maija Metsola er en finsk illustratør og designer. Hun har stor interesse for farger, og bruker mange teknikker for å lage tydelige, men samtidig spennende bilder.

Fakta