Meny
 

Pek og si + Mine første 50 ord

I denne pakken får du to bøker som vil vekke begeistring blant de aller yngste. I ‘Kule dyr’ kan du bli kjent med de dyrene vi har rundt oss, mens ‘Mine 50 første ord’ viser 50 hverdagsting som barna kjenner. Les mer
Vår pris
270,-
Spar
38,-

Veil. pris: 308,-  (Bok)
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Vår pris: 270,-
Spar: 38,-

Veil. pris: 308,-  (Bok)
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Om boka

Glade, lærerike bøker for de aller minste!

I denne pakken får du to bøker som vil vekke begeistring blant de aller yngste. I ‘Kule dyr’ kan du bli kjent med de dyrene vi har rundt oss, mens ‘Mine 50 første ord’ viser 50 hverdagsting som barna kjenner. 

‘Kule dyr’ er en stor og stilig pekebok. Voff voff! Kvakk kvakk! Bæ! Hva heter alle dyrene du kan se hjemme hos folk, på gården, i havet og ute i naturen? Ta på de fargerike illustrasjonene, si ordene sammen og snakk om det dere ser i denne fargerike lekeboka. ‘Kule dyr’ inneholder også felter med fine ta og føle på-effekter som lar barnet utvikle sin taktile sans.

‘Mine 50 første ord’ har lenge vært en bestselger på dette området. Den viser fotografier av hverdagslige gjenstander som barna kjenner - klær, mat, bestikk, leker - gjør det enkelt å si høyt hva de heter. Til bildene er det enkle spørsmål som barnet finner det rette svaret på ved å kikke under klaffene. Faner gjør det enkelt å finne fram til barnets yndlingsoppslag.

Begge bøkene fenger (og holder) de minstes oppmerksomhet med glade, klare farger og tydelige bilder. De er laget i solid papp og tåler hardhendt behandling.

 

Fakta