Peppa!

Peppa er glad i + har en travel dag

I denne pakken får du to bøker om barnas favoritt-gris Peppa. Den ene er en sansebok til å ta og føle på, og den andre handler om klokka! Les mer
Vår pris: 260,-
Spar: 38,-

Veil. pris: 298,-  (Bok)
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

  Kjøp NÅ - få 13 bonuskroner!

Om boka

I denne pakken får du to bøker om barnas favoritt-gris Peppa. Den ene er en sansebok til å ta og føle på, og den andre handler om klokka!

Ta-og-føle-på-bok for de yngste om de tingene Peppa er mest glad i. Du kan klø Teddy på den myke magen hans, klappe bestevennen Susi Sau sin hale eller stryke fingrene over de glitrende gullstøvlene til Peppa mens du leser. Peppa er glad i mange ting - har du noen ting du er veldig glad i? 

Lær klokka med Peppa
Bli med på Peppa og Georgs travle dag og flytt viserne på klokka mens du leser om alt de gjør. 

Stå opp, spise frokost, gå i barnehagen, leke på lekeplassen, spise middag, pusse tenner og legge seg - Peppa og Georg gjør en hel masse ting hver eneste dag. Men hvor mye er klokka mens alt dette foregår? I denne morsomme og slitesterke boka kan du lære litt om klokka. Du kan flytte viserne rundt på klokka. Klarer du å stille dem så de viser riktig tid for Peppa og Georg sin leggetid? 

Peppa er en storsjarmør med høye seertall på NRK Super. Hun bor sammen med mamma og pappa og lillebroren Georg. Hun elsker å leke og være sammen med familien sin og vennene sine, og så liker hun å hoppe opp og ned i sølepytter.

Fakta