Meny

Peppas bibliotek + DVD Peppa gris - Båten til bestefar Gris

Her kommer Peppa! La barna trene opp ordforråd og begrepsforståelse med Peppa Gris og familien hennes. Les mer
Vår pris
303,-

(Bok) Fri frakt!
Leveringstid: Ikke i salg

  Kjøp NÅ - få 15 bonuskroner!

Vår pris: 303,-

(Bok) Fri frakt!
Leveringstid: Ikke i salg

  Kjøp NÅ - få 15 bonuskroner!

Om boka

Peppa er en søt liten gris som som bor sammen med lillebror Georg, mamma Gris og pappa Gris. Peppa elsker å leke, kle seg ut, besøke spennende steder og å være sammen med vennene sine. Men hennes absolutte yndlingsbeskjeftigelse er å hoppe rundt i søle!

Grynt!
I denne bokpakka får dere Peppas bibliotek, en pakke med bøkene Ord, Farger, Former, Tall, Tidspunkt og Størrelser. Bøkene er enkle, solide pekebøker tilpasset små barnehender. De har de fine, fargesterke tegningene fra tv-serien, og gir en enkel inføring i spennede og gjenkjennelige temaer for de minste barna. I de seks bøkene får barna trent opp ordforråd og begrepsforståelse på en gøyal måte.

Bøkene og filmene om Peppa Gris er flere ganger prisbelønte for sitt pedagogoske innhold, som formidles så det vibrerer i målgruppa. Den fargerike og morsomme serien henvender seg til de minste barna, og kombinerer læring med lek og moro.

Bøkene i Peppas bibliotek:

 • Ord
 • Farger
 • Former
 • Tall
 • Tidspunkt
 • Størrelser

DVD Båten til bestefar:
I dvd-en Båten til Bestefar Gris og andre historier får vi åtte tegnefilmer med Peppa og familien hennes. Hver lille film varer i 5 minutter. I Peppas verden er alle glade i hverandre, og de ler mye. Gøyalt og lærerikt for de aller minste! Disse historiene er med på DVD-en:

 1. Pappa henger opp et bilde
 2. På stranda
 3. Hr. Edderkopp
 4. Båten til bestefar Gris
 5. Handletur
 6. Peppas bursdagsselskap
 7. Pappas filmkamera
 8. Skoleteater

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fakta