Meny
 
Peppas vinterbok + Super-Peppa

Peppas vinterbok + Super-Peppa

Super Peppa-pakke! Bli med Peppa og Georg ut på vintereventyr, og når Peppa prøver å finne ut hva hun vil bli når hun blir stor. Les mer
Vår pris
260,-
Spar
38,-

Veil. pris: 298,-  (Bok)
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Vår pris: 260,-
Spar: 38,-

Veil. pris: 298,-  (Bok)
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Om boka

Peppa – barnas favoritt-gris!

Super Peppa-pakke! Bli med Peppa og Georg ut på vintereventyr, og når Peppa prøver å finne ut hva hun vil bli når hun blir stor.

Fru Gaselle spør barna i barnehagen hva de har lyst til å bli når de blir store. Edmund Elefant vil bli astronaut og antropolog. Hasse Hund skal bli verdensmester på skateboard, men Peppa aner ikke! Kanskje hun kommer på noe hvis hun tilbringer en dag med Mamma Gris, Pappa Gris og verdens mest allsidige arbeidstaker, fru Kanin?

Herlige vinterfortellinger
I denne boka får du to fine historier om Peppa og Georg. De blir elleville når de ser at det snør! Det er mye som er gøy om vinteren – både ute i snøværet og på skøytebanen, der de er for aller første gang.

Peppa – storsjarmøren med høye seertall på NRK Super – bor sammen med mamma og pappa og lillebroren Georg. Hun elsker å leke og være sammen med familien sin og vennene sine, og så liker hun å hoppe opp og ned i sølepytter.

 

Fakta