Meny
 

Petra skal til tannlegen+ K&P på tur

To helt nye bøker om de to bestevennene og kosedyrene deres. Les om da Petra var hos tannlegen og da de to bestevennene overnattet i skogen. Les mer
Vår pris
244,-
Spar
35,-

Veil. pris: 279,-  (Innbundet)
Leveringstid: Ikke i salg

Vår pris: 244,-
Spar: 35,-

Veil. pris: 279,-  (Innbundet)
Leveringstid: Ikke i salg

Om boka

For 21 år siden kom de første bøkene om Karsten og Petra ut. Etter det har tusenvis av barn latt seg begeistre av de to bestevennene og kosedyrene deres.

Petra skal til tannlegen

Petra har fått en løs tann – og en dag faller den ut. Petra legger tannen i et glass med vann og er spent på om tannfeen kommer til å finne den. Petra har også fått innkalling til tannlegen. Hun pusser tennene godt og håper på «null hull». Men helt bakerst i munnen finner tannlegen likevel et lite hull. Når Petra kommer tilbake til barnehagen venter Karsten og de andre barna spent på hvordan det har gått.

Karsten og Petra på tur

Karsten og Petra skal på tur i skogen. De har med seg både ryggsekk og soveposer. Mammaen til Petra har med telt også, for de skal overnatte. Løveungen og Frøken Kanin skal selvfølgelig også være med. I skogen er det mye å finne på – de bader, leker gjemsel, griller og leter etter dyrespor.

Fargerike og fantasifulle bøker

Bøkene om bestevennene Karsten og Petra er en av de største norske barneboksuksessene noensinne. Nøkkelen til suksessen ligger i gjennkjennelse for barna som følger de to bestevennene, og alt det morsommme de gjør i sammen.

Fakta