Meny

Petra sparker fotball Karsten må ha lapp

Karsten og Petra er barnas favoritter! Bøkene handler om temaer som barna kjenner godt fra sin egen hverdag. I denne boka får du 2 bøker i 1 om fotballtrening, og om å få lapp over øyet. Les mer
Vår pris
218,-
Spar
31,-

Veil. pris: 249,-  (Innbundet)
Leveringstid: Ikke i salg

  Kjøp NÅ - få 11 bonuskroner!

Vår pris: 218,-
Spar: 31,-

Veil. pris: 249,-  (Innbundet)
Leveringstid: Ikke i salg

  Kjøp NÅ - få 11 bonuskroner!

Om boka

Barnas favoritter – 2 bøker i 1!

Karsten og Petra er barnas favoritter! Bøkene handler om temaer som barna kjenner godt fra sin egen hverdag. I denne boka får du 2 bøker i 1 om fotballtrening, og om å få lapp over øyet.

Denne gangen begynner Petra på fotballtrening,  og hun koser seg! Karsten må ha lapp foran det ene øyet, men han skulle ønske at han kunne slippe.

Petra elsker fotball og sitter ofte klistret til tv-skjermen når det er fotball på tv. Hun elsker å spille i hagen sammen med morfar og Esther. Når Duestien Ballklubb informerer om at de skal starte med fotball for seksåringer, har Petra veldig lyst til å være med. Hun møter opp på trening, og de lærer så mye! De trener på å nikke, på å løpe sammen etter ballen og på å løpe med ballen i hinderløypa. De blir delt inn i to lag og spiller mot hverandre, og de lærer om "fair play". Karsten er ofte med for å se på, og når det er kamp er de voksne også med og heier. En helt ny bok om de to bestevennene og kosedyrene deres - som alltid med temaer som målgruppen kjenner seg igjen i og elsker å lese om.

Lapp og kanskje briller …
Foreldrene til Karsten oppdager at han sitter veldig nær tv'en, og selv om Karsten sier at det er fordi det er så spennende, så bestemmer de seg for å ta han med til øyelegen. Karsten lurer veldig på om han må begynne med briller, men øyelegen sier at først må han trene det ene øyet sitt ved å bruke lapp. I barnehagen leker Karsten og Petra sjørøvere. Karsten er lei seg på grunn av lappen, og da er det godt å ha Løveungen som kan trøste han. Storesøster Siri er også god å ha. En helt ny bok om de to bestevennene og kosedyrene deres - som alltid med temaer som målgruppen kjenner seg igjen i og elsker å lese om.

Fakta