Meny
 

Petter Kanin: Et vintereventyr + God natt, Petter

I denne pakken får du to nydelige Beatrix Potter-bøker, både en høytlesningsbok og en solid pekebok i papp. De skaper stemning på et blunk! Les mer
Vår pris
304,-
Spar
44,-

Veil. pris: 348,-  (Bok) Fri frakt!
Leveringstid: Ikke i salg

Bok
Bok
Vår pris: 304,-
Spar: 44,-

Veil. pris: 348,-  (Bok) Fri frakt!
Leveringstid: Ikke i salg

Om boka

Et vintereventyr
En snørik ettermiddag går Petter Kanin for å sanke ved for moren sin. Det blir starten på et spennende eventyr i hjertet av vinterskogen. Klarer Petter og Benjamin kanin å redde barna til fru Flekkmus fra herr Mikkel og Tom Grevling?

God natt, Petter
En nydelig nattahistorie om Petter Kanin og familien hans! Det er kveld, og Petter Kanin skal legge seg på det nye rommet sitt. Men rommet er litt stort, og litt stille, og litt skummelt. Blir det en god natt for Petter? Småbarnsbøkene om Petter Kanin og vennene hans er basert på karakterene fra de klassiske engelske historiene av Beatrix Potter, men tilrettelagt for de aller minste.

Beatrix Potter (1866–1943) er kjent for sine humoristiske fortellinger om kaniner, mus, piggsvin, frosker og andre dyr. Et vintereventyr er basert på Fortellingen om herr Mikkel: «Jeg har skrevet mange bøker om folk som oppfører seg ordentlig. Nå, til en forandring, skal jeg fortelle om to usympatiske personer. De heter Tom Grevling og herr Mikkel.»

 

Fakta