Meny

Piken i speilet+Linnea og kastanjeprinsen

Forfatterne bak bokpakken er Tom Egeland og Kjersti Scheen. Piken i speilet er Egelands første spenningsbok for barn. Les mer
Vår pris
260,-

(Bok)
Leveringstid: Ikke i salg

  Kjøp NÅ - få 13 bonuskroner!

Vår pris: 260,-

(Bok)
Leveringstid: Ikke i salg

  Kjøp NÅ - få 13 bonuskroner!

Om boka

Begge bøkene er beregnet på ferske lesehester - barn som nettopp har begynt å lese selv. De inneholder mange fargerike illustrasjoner, små og store bokstaver, korte setninger og enkel tekst.

Piken i speilet
Kristin er på sommerferie på stølen. Hun chatter med venninnen på sydentur, men er ikke misunnelig ett øyeblikk. Det finnes ikke noe bedre enn å være på ferie her, hvor familien hennes har feriert i generasjoner. Men i år er mormor for syk til å være med. En natt våkner Kristin av at noen hvisker navnet hennes. I det gamle speilet i stuen ser hun noe som rører seg i bakgrunnen. Det er liksom noe kjent...

Tom Egeland er kjent for "Sirkelens ende" men har også flere thrillere bak seg. Egelands bøker trykkes i stadig nye opplag og er oversatt til 15 språk. "Piken i speilet" er hans første spenningsbok for barn.

Utdrag fra Piken i speilet:
Hva skjer med oss når vi dør? Blir vi bare borte, som i en evig og dyp søvn uten drømmer? Eller lever en del av oss videre? Og hvis vi lever videre - hvis døden bare er en overgang til noe helt annet - blir vi da til et nytt menneske? Eller et dyr? En sommerfugl? Eller en hvit og gul prestekrage i en blomstereng? Blir vi ett med vinden og lyset og bølgene i havet? Eller kan det tenkes at vi lever videre på en annen måte? Kanskje i mørket, der ingen kan se oss. Eller... kanskje innesperret i refleksene i et eldgammelt speil?  


Linnea og kastanjeprinsen
På vei til skolen går Linnea forbi et stort kastanjetre. En dag finner hun en kastanje med en lapp inne i skallet. På lappen står det en beskjed - et rop om hjelp: "Hjelp! De piner og plager meg! Lenker av stål gnager meg!" Noen holdes fanget! Hvordan skal Linnea kunne hjelpe ham?

Kjersti Scheen har skrevet mer enn 30 bøker, blant annet krim, barnebøker og ungdomsromaner. Hun har vunnet en rekke priser, og bøkene hennes er oversatt til flere språk.

Fakta