Meny

Prins Caspian + Prins Caspian Klistremerkebok

Prins Caspian har blitt frarøvet tronen og Narnia står overfor en ny krig. Kan Peter og søsknene hjelpe denne gangen? Les mer
Vår pris
149,-

(Bok)
Leveringstid: Ikke i salg

  Kjøp NÅ - få 7 bonuskroner!

Vår pris: 149,-

(Bok)
Leveringstid: Ikke i salg

  Kjøp NÅ - få 7 bonuskroner!

Om boka

Sist vi møtte søskenflokken Peter, Susan, Edmund og Lucy, beseiret de den onde heksa, og ble kronet til konger og dronninger av Narnia. Tilbake i vår egen verden møter vi søsknene igjen en grå og støvete sommerdag på togstasjonen.

Nødrop fra Narnia
Søsknene står på stasjonen og venter på toget som skal frakte dem til pensjonatskolen, når Narnia kaller dem uventet tilbake. Selv om kun ett år har gått i vår tidsregning, har det passert trettenhundre år i Narnia, og mye er forandret. Landet regjeres av den onde kong Miraz, og søskenflokken må til kamp for å beskytte Caspian, den rettmessige kongen.

Kampen er i gang
Den onde kong Miraz har nemlig tatt total kontroll over landet, og han utrydder alle skapninger som ikke er mennesker. Alle de talende dyrene, kentaurene, dryadene, dvergene har derfor gått i dekning for lenge siden, og menneskene har lenge trodd at de var helt borte. Men nå har Miraz fått nyss om at de fortsatt er der, og han gjør alt han kan for å knuse dem. Miraz’ nevø (og rettmessig tronearving) Caspian har alltid mislikt sin onkel, og han blir nå nødt til å rømme for ikke å miste livet. Han blir kjent med to dverger og en grevling, og snart samler alle de gode narnianerne seg om ham og sammen gjør de seg klare til kamp.

Udødelige klassikere
Forfatteren C.S. Lewis regnes som en av verdens mest kjente forfattere, og serien Legenden om Narnia har for lengst oppnådd klassikerstatus i litteraturverdnen. Nå blir bøkene filmatisert, og første film ut var Løven, heksa og klesskapet der vi første gang stifter bekjentskap med søskenflokken på fire. Oppfølgeren Prins Caspian kommer til norske kinoer i sommer. Benytt muligheten til å lese den berømte boka bak filmen
Fakta