Meny

Pulverheksa og julenissen + Jeg er ikke Nissen!

Snart er det jul!
Med Pulverheksa og Lille Ugle får barna en morsom adventstid mens de teller ned til julaften. Les mer
Vår pris
294,-

(Bok)
Leveringstid: Ikke i salg

  Kjøp NÅ - få 15 bonuskroner!

Vår pris: 294,-

(Bok)
Leveringstid: Ikke i salg

  Kjøp NÅ - få 15 bonuskroner!

Om boka

Det nærmer seg jul i Pulverskogen. Pulverheksa baker kaker, og Hokus og Pokus venter på Julenissen. Han kommer, enda det ikke er julaften. For han har et problem: Han aner ikke hva noen ønsker seg til jul! Og reinsdyret hans har dratt på møte i Transportarbeiderforbundet, så han kan ikke reise rundt og spørre heller. Men Pulverheksa vet råd, som alltid. Til slutt får alle være med og feire jul, til og med Frossenpinnen. Men har Julenissen klart å finne ut hva de ønsker seg? Dette er en pulverheks-bok i stort format, med 24 kapitler med juleforberedelser i Pulverskogen.

Jeg er ikke Nissen!
Lille Ugle, iført nisselue, er ute og går tur med kjelken sin. Der treffer den Lille Hare, som tror den er julenissen.
"Nei, jeg er ikke julenissen!" brøler Lille Ugle.
Men er den helt sikker? Den har jo nisselue og stor, myk mage. Tjo, kanskje den er julenissen. Men den mangler jo skjegg, og store, svarte støvler. Forvirringen er total. Men så dukker det opp en som har fasiten ...
Dette er en veldig koslig liten bok til glede og gjenkjennelse. Særlig for dem som kjenner noen små som kan være litt trasne en gang i blandt.

Småbarnsfavoritt
Jonathan Allens Lille Ugle har gjennom bøkene Jeg er ikke søt og Jeg er ikke redd rukket å bli en stor småbarnsfavoritt. Allens illustrasjoner gir liv og følelse til Lille Ugles vesle fjes, som uttrykker følelsene som preger småbarna og deres foreldres hverdager. Lille Ugle er sint, trassen, redd men også trygg og god sammen med foreldrene sine og under den gode dyna sammen med koseugla.

.

Fakta