Meny
 

Pulverheksa og trollet + Jeg leker skole.

Pulverheksa er elsket av landets barnehagebarn. Klare farger, gjenkjennelig strek og enkle fortellinger der gjentakelser og humor gir stor leseglede. Denne gangen er det en ganske spennende historie, men som vanlig ordner Pulverheksa opp, og alt er trygt i Pulverskogen. Les mer
Vår pris
256,-

(Bok)
Leveringstid: Ikke i salg

Bok
Bok
Vår pris: 256,-

(Bok)
Leveringstid: Ikke i salg

Om boka

Troll i Pulverskogen
En natt våkner Hokus av at det er lyder utenfor. Store lyder. Hva kan det være?

«Det er sikkert bare et pinnsvin,» sier Pokus. Men Hokus lar seg ikke berolige – lydene han hørte må ha kommet fra noe som er MYE større enn et pinnsvin, til og med større enn hesten til Drømmeprinsen. Og det er ganske rart, for hesten er det største dyret som finnes i Pulverskogen. Så hva kan det være de har hørt...?

Stort besøk
Morgenen etter kommer Drømmeprinsen og Krokodillen på besøk. De har funnet STORE fotavtrykk. Det finnes ikke lenger tvil – det er et troll i skogen! Pulverheksa og alle de andre samler seg hos Politimannen, som skal passe på alle sammen. Men så kommer Pulverheksa på at Småtrollene er alene i hulen sin – hun må dra og hente dem. Det er veldig spennende! Og kanskje trollet ikke er så skummelt, likevel ...?*

Jeg leker skole
Denne gangen får dere også tilbud om en stor og fin skolestartperm, som inneholder flere små eventyrbøker, notatbøker og mye annet rart. Perfekt både for skolestartere og for dem som har storesøsken som skal begynne på skolen – så kan de minste leke skole, de også!

*Trollet heter Trond og er onkelen til småtrollene!

Pulverheksa er elsket av landets barnehagebarn. Klare farger, gjenkjennelig strek og enkle fortellinger der gjentakelser og humor gir stor leseglede. Denne gangen er det en ganske spennende historie, men som vanlig ordner Pulverheksa opp, og alt er trygt i Pulverskogen.

Fakta