Meny
 

Rampete Robins mareritt+fakta om småkryp

; Dagny Holm (Oversetter)

Skumle opplevelser og herlige oppturer for Rampete Robin i nye, lattervekkende fortellinger. Les mer
Vår pris
242,-
Spar
36,-

Veil. pris: 278,-  (Innbundet)
Leveringstid: Ikke i salg

Innbundet
Innbundet
Vår pris: 242,-
Spar: 36,-

Veil. pris: 278,-  (Innbundet)
Leveringstid: Ikke i salg

Om boka

Rampete Robins mareritt

Rampete Robin er tilbake – mer uimotståelig bøllete enn noensinne. Nå skal han feire morsdag (vanskelig å forestille seg at moren hans gleder seg til det!), og dessuten trener han opp Silkepels til å vinne kjæledyrkonkurransen i kategorien "Lydighet".

Og sist, men ikke minst handler det om verdens verste mareritt der Rampete Robin møter skikkelser som gjør den tøffeste rampegutten liten og skrekkslagen. Alle vet at Robin selv liker å være som et levende mareritt. Men kan en vond drøm om skumle monstre og hylende kirkegårdsspøkelser skremme ham vekk fra selv å pønske ut nye rampestreker?

Rampete Robins fakta om småkryp

De er kravlekrafsende, klisne, dvaske, slimete, skvalpete og spretne, og Robin elsker dem! Visste du at det finnes 200 millioner småkryp per menneske på jorden? Noen av dem er ganske lange, som den afrikanske meitemarken på sju meter. Andre er spretne og kan hoppe 130 ganger så høyt som de selv er. Og i en maurkoloni er det omtrent like mange hjerneceller til sammen som i en menneskehjerne. Om dette og mye mer kan du finne i Rampete Robins guide til alt du noensinne har lyst til å vite om insekter og annet småkryp.

Fakta