Meny
 

Redd Joppe - død eller levende

; Siri Ness (Oversetter)

Ola har en kose-muldvarp som heter Joppe, og for Ola er Joppe den viktigste i verden. Problemet er bare at Joppe har en lei tendens til å bli borte. Og hva skal Ola gjøre da? Les mer
Vår pris
244,-
Spar
35,-

Veil. pris: 279,-  (Innbundet)
Leveringstid: Ikke i salg

Innbundet
Innbundet
Vår pris: 244,-
Spar: 35,-

Veil. pris: 279,-  (Innbundet)
Leveringstid: Ikke i salg

Om boka

Heldigvis har Ola en snill mamma og en nesten enda snillere nabo som hjelper ham med å lete etter Joppe.

En god nabo
Stakkars nabo Olsson, han blir stadig dratt inn i leteaksjonene, men det er egentlig bra, for Olsson er flink til å lete. Han hjelper Joppe ut når heisen har satt seg fast mellom to etasjer og han graver hele natta for å få Joppe opp av gravemaskinhullet. Og som takk inviterer Ola og mamma på kaffe. Til slutt blir Joppe til og med kidnappet. Og Sissi som har kidnappet ham vil ikke gi ham fra seg igjen. Men egentlig er det fint at Joppe hele tiden blir borte – for ellers ville Olsson aldri blitt kjent med mamma og Ola. Og da hadde det ganske sikkert ikke blitt noe bryllup. Men hvem tror du blir borte nettopp på bryllupsdagen slik at Olsson nesten ikke rekker fram i tide? Denne gangen er det ikke Joppe!


En klassiker
Redd Joppe – død eller levende! handler om å miste det man er aller mest avhengig av i verden – kosedyret. Og Joppe er verdens søteste muldvarp, synes Ola. Og Ola liker å ha Joppe med overalt, slik mange barn har det med kosedyret sitt.
Redd Joppe – død eller levende! er en fin høytlesningsbok. Kapitlene er akkurat passe lange for en kveldsstund, og det ender heldigvis alltid godt. Redd Joppe har vært filmet av Svensk TV og har vært sendt på NRK flere ganger.

Fakta