Meny
 

Rett i krysset + Smyge, spionere, snoke

Det aller beste er å ha en god kompis! Denne feel-good-serien henvender seg til nye lesere. Til slutt vil serien inneholde en bok om hver og en i klasse 2A. Les mer
Vår pris
278,-

(Bok)
Leveringstid: Ikke i salg

Bok
Bok
Vår pris: 278,-

(Bok)
Leveringstid: Ikke i salg

Om boka

Det aller beste er å ha en god kompis! Denne feel-good-serien henvender seg til nye lesere. Til slutt vil serien inneholde en bok om hver og en i klasse 2A.

Kompisbøkene er ideelle for gutter og jenter som akkurat har begynt å lese. Den nye serien handler om alt det spennende og morsomme som skjer med en klasse. En jente eller gutt i klassen er hovedpersonen i hver bok.

Smyge, spane, snoke
Maja og Teo leker skole i friminuttet. Maja har fått låne lærerens ringeklokke, men nå er den borte! Noen har tatt den. Hva skal de gjøre? Maja mener at det er Elias som har tatt bjella, men kan man egentlig skylde på andre …? Til slutt kommer bjella heldigvis til rette, og Maja og Teo har fått en ny favorittlek: De leker detektiver!

Rett i krysset
Elias drømmer om å bli fotballspiller, like god som Zlatan. Han spiller fotball i frimuttene sammen med klassekompisene. Elias er sikker på at laget hans vil vinne over Kassandras lag – men hun er ganske god. - Jeg vinner alltid, sier Elias. - Jeg også, sier Kassandra. Og så sier hun at de ordentlige fotballproffene sentrer til andre … Tankevekkende, med god slutt.

- fine illustrasjoner, og lettlest tekst. Lite tekst på hver side.
- spennende å følge en ny person for hver bok.
- passer for 6-7-åringer

Fakta