Meny

Rorri på racerbanen. Fire fortellinger

; Silje Mella (Oversetter)

Rorri Racerbil ordner opp på Sølvstripa racerbane sammen med vennene sine. Der går det unna med artige påfunn! Les mer
Vår pris
49,-
Spar
240,-

Veil. pris: 289,-  (Bok)
Leveringstid: Ikke i salg

  Kjøp NÅ - få 2 bonuskroner!

Vår pris: 49,-
Spar: 240,-

Veil. pris: 289,-  (Bok)
Leveringstid: Ikke i salg

  Kjøp NÅ - få 2 bonuskroner!

Om boka

Store Chris tar med Pluggen og de andre til stranda for å hente mer sand til sandgropa. Sissi mener de ikke kan ta sand fra badestranda, men de kan jo ha det gøy på stranda når de først er der!

Rorri blir sjalu
Rorri og Sissi har vært bestevenner siden den lille, røde racerbilen flyttet inn på Sølvstripa racerbane. Men da Sissi begynner å kjøre en hel masse sammen med Maxi, blir Rorri en smule sjalu. Kan de to bli venner igjen eller blir Rorri frakjørt av Sissi?

Stjerner og biler
Alle vet at Store Chris ikke bare er den beste mekanikeren på Sølvstripa racerbane - han er også den beste karaokesangeren! Men når han blir plukket ut til å delta i et tv-program, blir Rorri bekymret for at hans beste venn vil glemme ham, og velge mikrofoner og musikk fremfor skrunøkler og oljeskift ...

Lynet blir sprø
Det er en stor dag på Sølvstripa racerbane. Bilene forbereder seg på å teste ut de nye turbomotorene, men de kraftige motorene tar knekken på både taket til Lynets hule, samt racerbanen. Klarer Rorri, Maxi og Sissi å få øye på målstreken? Ikke hvis Lynet får en finger med i spillet ...

La oss la figurene presentere seg selv! :

Rorri
Jeg heter Rorri. Jeg er den yngste bilen på Sølvstripa racerbane. Siden jeg er så ung har jeg mye å lære om livet. Yndlingsuttrykket mitt er: "Fyr den opp!" og det bruker jeg støtt og stadig. Her forteller vennene mine på Sølvstripa litt om seg selv også. (Ps. Jeg liker Sissi veldig godt, men ikke si noe til henne ...)

Sissi
Jeg er Sissi, en liten, fransk stuntbil og ganske søt, ikke sant? Jeg er den minste her på banen, og den eneste hybrid-bilen. Det betyr at jeg både går på bensin og batteri. Jeg liker å kjøre fort og gjøre stunt og manøvrer som ikke de andre bilene kan. Gutta gir meg aldri komplimenter, men jeg ser at de er fascinert og beundrer kjøringa mi. "Førstemann!" (Rorri er som en bror for meg, håper ikke han innbiller seg noe mer.)

Marta
Marta heter jeg. Tøffeste jenta på racerbanen, snill og hjelpsom - og litt vel sjefete, synes noen ... Oransje kjeledress, rosa caps og walkie talkie har jeg alltid med. Jeg kan garantere at ikke noe går galt når jeg er i nærheten. Zippy er mopeden min.

Store Chris
Jeg er Store Chris, sjefmekaniker og farsfigur til alle bilene på racerbanen. De sier jeg er rotete og glemsom, men det viktigste er da at jeg alltid kan fi se bilene? I tillegg eeeelsker jeg å synge karaoke. Du hører meg si: "Kræsjer du’n, fikser du n!"

Fakta