Meny

Se og si

Denne klassikeren er en av de aller beste pekebøkene på markedet. Kari Grossmanns nydelige, detaljrike illustrasjoner fenger barna i timevis, og gir rom for læring og koselig samvær. Les mer
Vår pris
157,-
Spar
22,-

Veil. pris: 179,-  (Innbundet)
Leveringstid: Ikke i salg

  Kjøp NÅ - få 8 bonuskroner!

Vår pris: 157,-
Spar: 22,-

Veil. pris: 179,-  (Innbundet)
Leveringstid: Ikke i salg

  Kjøp NÅ - få 8 bonuskroner!

Om boka

Se, så fin!
Se og si. Ordboka mi er en myldrebok hvor barna kan gå på tur blant bildene på jakt etter kjente og ukjente gjenstander og samtidig lære seg nye ord og begreper.

Se og si. Ordboka mi  innbyr til herlige "turer". Man forflytter seg fra byggeplassen til høstskogen, loppemarkedet, bondegården, sommerskjærgården og mye, mye mer.

Tegningene er humørfylte og fantasifulle og innbyr til vandring for våkne barneøyne
Hilde Bjørhovde, Aftenposten

Hverdagsverden med sjarm
Hvert oppslag er et myldrebilde med en liten familie i mange ulike hverdagssituasjoner, året rundt og dagen lang. Her vil både barn og voksne finne sine favorittsider, og hver gang dere vender tilbake oppdager dere nye detaljer å peke på og snakke om. Hvem av barna er det som har mistet en gummistøvel på lekeplassen, tro? Og hvor mange geiter er det på gården?

illustrasjon fra Se og Si

I mylderet er det noen få personer du finner igjen på hvert eneste av de store bildene - familien du treffer på første oppslag. Og dessuten en liten luring som har stukket seg vekk litt her og der - koseelgen Elly.

Lær nye ord og begreper
Se og si ordboka mi er også en virkelig fagbok for de aller minste. Med utgangspunkt i barnas egen virkelighet, kan de først more seg med å kjenne igjen og sette navn på ulike gjenstander i de store bildene, deretter å lære å lese og skrive ordene som finnes i ramme rundt hvert bilde. Det er bare å begynne vandringen inn i en spennende og fargeglad bok.

- I en bok som denne skal barna kjenne seg igjen, sier Kari Grossmann. De skal finne gjenstandene som de møter i det daglige. Og det som skjer i bildene skal gi mening, utfordre fantasien og innby til samtale.
Den norske virkeligheten er mitt utgangspunkt, og jeg prøver å vise tingene slik de er - her og nå. Så dikter jeg inn hendelser som små "lesere" kan ta del i og dikte videre på. Slik håper jeg at boka stadig åpner for nye opplevelser, og vil bli flittig brukt.

Fakta