Meny
 

Småkrypjakt / Aller beste venn

; Lise Männikkö (Oversetter)

Klassen min er en sjarmerende serie med hverdagsdramatikk, humor, spenning og litt kjærlighet. Bøker med stor gjenkjennelse fra skolehverdagen. Les mer
Vår pris
99,-
Spar
160,-

Veil. pris: 259,-  (Innbundet)
Leveringstid: Ikke i salg

Vår pris: 99,-
Spar: 160,-

Veil. pris: 259,-  (Innbundet)
Leveringstid: Ikke i salg

Om boka


Helena Bross umåtelige populære serie Klassen min er lettleste bøker som både gutter og jenter kan kjenne seg igjen i.

Hverdagsnære fortellinger
Svenske Helena Bross hadde selv leseproblemer som barn. Etter å ha knekket lesekoden elsket hun å skrive små historier, men det var først etter 30 år som lærer at hun begynte å skrive på fulltid. Hun henter ideene sine fra skolehverdagen, noe som nok er årsaken til seriens popularitet.

Leseglede med empati
Historiene til Helena Bross er hverdagsnære og lette å lese. Språket er godt tilpasset en tidlig leser, med en fin kombinasjon av korte og noe lengre setninger. Illustrasjonene er fargeglade, og helt i samspill med innholdet så de forsterker og tydeliggjør historiene. Bøkene er på 60 sider og alle sidene er illustrerte. Supre bøker for barn som har begynt å lese selv, eller som høytlesningsbøker.

Verdens beste venn
Martins største ønske er en egen hund. Han og hunden skal være bestevenner og gjøre masse gøy sammen. Heldigvis kjenner naboen en dame som har valper til salgs. Hele familien vil ha den valpen som heter Bobo. Martin er overlykkelig! Men når Bobo kommer hjem, er han liten og redd og gjør slett ikke som Martin vil.

Småkrypjakten
Det er gøy å gå på småkrypjakt. Live og Maja tar vare på alle kryp de finner i en liten boks. Men hvorfor klør det sånn i hodet? Kanskje det er en maur? Læreren ser etter, og nei! Maja har fått lus! Snart viser det seg at det er flere i klassen som har lus. Da kan de avluses sammen – og det er jo litt gøy!

Klassen min er en sjarmerende serie med gode historier, humor og gjenkjennelse for de yngste skolebarna. Her får du to bøker i én!

Fakta

Om forfatteren

Helena Bross er dronningen av svenske lettlestserier, og debuterte som forfatter i 1978. De siste årene har hun utgitt over 40 bøker for de ferskeste leserne, blant annet suksess-serien "Klassen min". Helena Bross har selv dysleksi, men etter at hun lærte å lese og skrive i tredje klasse, har hun skrevet nesten hver dag. Hun er utdannet lærer, og det myldrende dagliglivet på skolen gir henne mye av inspirasjonen til bøkene hun skriver. Hun er bosatt i Täby, nord for Stockholm.