Meny
 

Smånissenes juleleksikon + barneforkle Katthult

Juleforberedelsene er viktige for barna. I denne julepakken får du en koselig julebok der smånissene forteller om (nesten) alt som har med jula å gjøre – og et fint forkle til pepperkakebakingen! Les mer
Vår pris
317,-
Spar
31,-

Veil. pris: 348,-  (Bok) Fri frakt!
Leveringstid: Ikke i salg

Bok
Bok
Vår pris: 317,-
Spar: 31,-

Veil. pris: 348,-  (Bok) Fri frakt!
Leveringstid: Ikke i salg

Om boka

Smånissenes juleleksikon

Sammen med smånissene kan vi glede oss til julaften og lære om jula. Hva er et Luciatog? Hva slags pynt har vi på juletreet? Hvem er Julenissen? Hva er advent? ‘Smånissenes juleleksikon’ er også en klassisk myldrebok, med masse smått og fint og rart å feste blikket på.

Smånissenes juleleksikon er lek, forventning, glede og lærdom om alt som hører julen til, mellom to permer. Boka innbyr til en koselig lesestund, der man peker og snakker om alt det fine man ser på illustrasjonene. Ordforklaringene er enkle å forstå, og teksten er lett å lese for de av barna som har begynt å lese litt selv. Illustratør Kristina Farstad Bjerkek tar deg med til smånissenes verden, gjennom morsomme og fargerike tegninger som både voksne og barn kan kose seg med.

 

Forkle Katthult

Dette flotte forkledet har et stilrent og enkelt uttrykk, samtidig som fargekombinasjonen er myk og nostalgisk. Kombinasjonen av farger og striper skaper julestemning på et blunk til pepperkakebaksten, likevel er den er nøytral nok til at forkledet fint kan brukes året rundt. Forkledet er laget i myk bomull og har et praktisk justerbart bånd på baksiden, slik at det kan vokse i takt med barna! Knytes på ryggen. Vaskes på 40 grader.

Mål: lengde 58 cm, bredde 51 cm
Materiale: 100 % bomull

 

Fakta