Meny
 

Snømannen

roman

Med sansen for det uhyggelige får Jo Nesbø leserens hår til å reise seg. Etter dette blir snømenn aldri det samme! Les mer
Vår pris
49,-
Spar
330,-

Veil. pris: 379,-  (Innbundet)
Leveringstid: Ikke i salg

Innbundet
Innbundet
Vår pris: 49,-
Spar: 330,-

Veil. pris: 379,-  (Innbundet)
Leveringstid: Ikke i salg

Om boka

Ny og besettende seriemorderthriller
Det er november 2004. Harry Hole begynner å motta anonyme brev - om snømannen. Det er trolig en sammenheng mellom brevene og at Birte Becker er sporløst forsvunnet fra hjemmet på Oslos vestkant. I Beckers hage er det satt opp en snømann, med øynene vendt mot huset. Harry Hole finner Birtes mobiltelefon inni snømannen og skjerfet hennes rundt snømannens hals.

"Snømannen står der som et flyktig monument
over morderens ugjerninger"

Snømannen er en ny og besettende seriemorderthriller fra Jo Nesbø. Leseren blir like opptatt av Harry Holes privatliv som av kriminalgåten. Harrys ekskjæreste, Rakel, forteller Harry at hun skal gifte seg med sin nye kjæreste, legen Mathias Lund-Helgesen. Men Harry og Rakel fortsetter å møtes.

SnømannenPå jobben er hans nye medhjelper, Katrine Bratt, svært interessert i Harrys etterforskningsmetoder. Harry finner raskt en annen savnet kvinne drept, Sylvia Ottersen. Hun og Birte Becker har én ting felles: de har begge konsultert legen Idar Vetlesen. Sporene peker både bakover i tid og geografisk til Bergen.

 

Fakta

Innholdsfortegnelse


Nesbø på sitt beste! Dette er den syvende romanen om politietterforskeren Harry Hole, og det er november 2004. Harry Hole begynner å motta anonyme brev, om snømannen. Det er trolig en sammenheng mellom brevene og at Birgitte Hovseth er sporløst forsvunnet fra hjemmet på Oslo vestkant. I Hovseths hage er det satt opp en snømann, med øynene vendt mot huset. Harry Hole finner Birgittes mobiltelefon inni snømannen og skjerfet hennes rundt snømannens hals.         Snømannen er en ny og besettende seriemorderthriller fra Jo Nesbø. Leseren blir like opptatt av Harry Holes privatliv som av kriminalgåten. Harrys ekskjæreste Rakel forteller Harry at hun skal gifte seg med sin nye kjæreste, legen Mathias Lund-Helgesen. Men Harry og Rakel fortsetter å møtes. På jobben er hans nye medhjelper, Katrine Bratt, svært interessert i hans etterforskningsmetoder. Harry finner raskt en annen savnet kvinne, Kristina Ottersen, drept. Både Birgitte Hovseth og Kristina Ottersen har én ting felles: De har begge konsultert legen Vidar Hjelset. Sporene peker både bakover i tid og geografisk til Bergen. Levert av © DnBB AS